BTC USD 37,640.6 Gold USD 1,844.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Playstation 1

krelz

Banned
Messages
32
Joined
Nov 10, 2008
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
Nak Jual Playstation 1

HARGA : RM180.00

ORIGINAL SONY PLAYSTATION 1
PACKAGE INCLUDES :
+ 1 ORIGINAL SONY PLAYSTATION 1 CONSOLE
+ 1 ORIGINAL SONY CONTROLLER
+ 1 ORIGINAL POWER ADAPTER
+ 1 ORIGINAL A/V CONNECTOR
+ 1 ORIGINAL MEMORY CARD
+ 1 PS1 BOX
+ FREE 8 TITLE OF GAMES

FREE DELIVERY

Call / SMS - 012 4640864

 
Sponsored Post

CrusheD_LameR

Moderator
Messages
1,308
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
Nak Jual Playstation 1

HARGA : RM180.00

ORIGINAL SONY PLAYSTATION 1
PACKAGE INCLUDES :
+ 1 ORIGINAL SONY PLAYSTATION 1 CONSOLE
+ 1 ORIGINAL SONY CONTROLLER
+ 1 ORIGINAL POWER ADAPTER
+ 1 ORIGINAL A/V CONNECTOR
+ 1 ORIGINAL MEMORY CARD
+ 1 PS1 BOX
+ FREE 8 TITLE OF GAMES

FREE DELIVERY

Call / SMS - 012 4640864


Salam....bro, location kat mana?
condition PS camana?ade problem ke tak?lense ok ke tak? masih boleh main lagi ke tak ni?huhu..tak de state pon,
n lagi location picture upload la kat mana2 image hosting,
warga CG tak dapat view kalau location pic kat "http://WWW.C:\Documents and Settings\user\Desktop"

berminat jgk ni..~!
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
gem
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
aku ada satu ps yg lama..syg nak let go..buat simpan jer
 

krelz

Banned
Messages
32
Joined
Nov 10, 2008
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
aku kat bm,penang..
condition ok lagi..
anak aku yang dok main..
dia dah boring dah nak main yang tu..
aku dah upgrade kat dia bagi ps2..
takdak masalah..
tip-top
 

CrusheD_LameR

Moderator
Messages
1,308
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
aku kat bm,penang..
condition ok lagi..
anak aku yang dok main..
dia dah boring dah nak main yang tu..
aku dah upgrade kat dia bagi ps2..
takdak masalah..
tip-top

gambo ade tak?upload ler...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register