BTC USD 42,147.6 Gold USD 1,777.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell PLAYBOY MEDICAL PUMP VACUM : Produk pembesaran segera utk lelaki #1

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
Saiz Zakar Lelaki Sedunia Mengikut Negara:D:D
World Largest Penis Size – Congo
Congo – 17.93 cm
Ecuador – 17.77 cm
Ghana – 17.31 cm
Colombia – 17.03 cm
Venezuela – 17.03 cm

World Smallest Penis Size – South Korea?
Indonesia – 11.67 cm
Singapore – 11.53 cm
Malaysia – 11.49 cm
Vietnam – 11.47 cm
Japan – 10.92 cm
China – 10.89 cm
Philippines – 10.85 cm
Taiwan – 10.78 cm
Myanmar – 10.70 cm
Thailand – 10.16 cm
India – 10.24 cm
Cambodia – 10.04 cm
South Korea – 9.66 cm

sumber
 
Sponsored Post

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
bump skali...

jgn segan jgn malu..boleh pm atau sms utk pesanan.
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
Harga pakej tiptop Pam + King Cobra oil RM 150 jer trmasuk poslaju..
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
CARA MENGGUNAKAN PUM VAKUM ZAKAR
-Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini (tidak cukur pun tidak menjadi masalah).
-Ambil kain, rendamkan dlm air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti). Tuam zakar anda dgn kain tadi selama lbh krg 5 minit. Tujuannya utk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot2 & urat2 zakar.
-Ambil minyak (cuba minyak Maharaja, Lintah dll), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.
-Ambil balang, pilih saiz getah yg sesuai dgn zakar anda. Getah ni utk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.
-Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yg blh, tapi AWAS! jgn sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dgn tekanan yg anda gunakan. Biarkan zakar dlm balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dgn sendiri baru cabut balang dari zakar anda.
Urut zakar anda semula sprt diatas. Tujuannya utk refreshkan balik aliran darah anda semasa sessi penggunaan pam tadi.
-Jgn lupa, basuh balang anda utk sessi esok pulak. Sbb kalau tak basuh, habuk2 mgkn akan melekat pd balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.
-Ulang sessi senaman ini setiap hari selama 10 minit.
-Jangan lupa utk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sblm memulakan senaman ini. Supaya mudah utk anda monitor perkembangannya setiap minggu.

PERHATIAN !!!! PERHATIAN !!!!
-Sessi & pressure yg berlebihan TIDAK AKAN mempercepatkan lagi proses pembesaran. Malah boleh MEROSAKAN zakar anda (Nasihat pakar2 Andropologi)

Contoh: Kalau anda ke gym, trainer pasti melarang anda melakukan lebih dari yg sepatutnya walaupun anda rasa anda mampu & boleh. Ini kerana, otot-otot perlu lebih relaks & bermula secara berperingkat. Sama jugak kalau anda ingin berjogging, berlari atau bersenam, Anda tidak boleh terus berlari berjam2, boleh pengsan nanti.
__________________
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
4 Sebab Kenapa Perlu Besarkan Saiz Zakar Anda

Sebab pertama : Anda akan lebih yakin untuk beraksi.

Saiz zakar yang besar membuatkan anda rasa yakin untuk bersetubuh kerana anda yakin ia boleh memuaskan pasangan anda. Apabila anda yakin, saya pasti anda akan lebih selesa untuk bersetubuh.

Sebab kedua : Reputasi anda meningkat di mata isteri.

Di sebabkan anda ada saiz zakar yang besar, isteri anda akan lebih hormat dan sentiasa mahukan hubungan seks dari anda. Anda pasti akan senang hati apabila anda melihat muka isteri yang sentiasa kepuasan selepas aktiviti seksual di adakan.

Sebab ketiga : Anda boleh beraksi dalam berbagai posisi.

Jika saiz zakar anda pendek, peluang untuk anda beraksi dalam berbagai posisi adalah terhad. Apabila saiz anda besar dan panjang, anda boleh merangsang isteri anda dari berbagai posisi dan sudah pasti ia akan menceriakan dunia seksual anda berdua.

Sebab keempat : Lebih merangsang wanita.

Apabila saiz zakar anda besar, zakar anda akan bergesel dengan klitoris apabila anda mendayung. Situasi ini akan memberi rangsangan yang sangat baik pada pasangan anda. Isteri anda pasti akan alami klimaks awal akibat rangsangan yang berterusan dari anda:)cgrock
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
Senaman Penjagaan Zakar

Senaman Penjagaan Zakar adalah bertujuan untuk menguatkan zakar agar sentiasa kuat dan tahan lama di ranjang.. Sebelum anda melakukan untuk kuatkan zakar, apakata anda buat dulu senaman untuk kuatkan tubuh badan dan stamina anda.. Bila tubuh badan dah kuat, anda nak bermain di ranjang 4-5 jam pun tiada masalah.. Kerana stamina anda telah kuat dan tahan lama..

Biarpun anda hanya berjalan-jalan untuk ke sesuatu tempat, tetapi setiap pergerakan yang dilakukan sebenarnya telah membuatkan jantung anda bergerak dan lebih aktif. Apatah lagi jika anda seorang lelaki yang suka bersenam demi menjaga kesihatan, bonusnya ia akan membakar lemak, membentuk otot serta latihan bagi kardiovaskular.

Jumlah kalori yang dibakar selama bersenam berdasarkan pada banyak faktor, termasuk berat badan, jumlah olahraga, tingkat tenaga dan metabolisme. Nilai yang diberikan untuk sejumlah kalori yang dibakar per jamnya dalam senaman berdasarkan pada rata-rata lelaki dengan berat badan 170 paun.

1. BERJALAN KAKI – Jalan kaki merupakan latihan yang baik sebagai permulaan dalam diari anda. Mulakan dengan berjalan kaki selama satu jam di waktu pagi. Untuk hasil terbaik, jagalah detik jantung anda pada 70 peratus dari detik jantung maksimum (detik jantung maksimum sama dengan 220 dikurangi usia anda). Semua otot di kaki akan bergerak dan satu jam berjalan cepat akan membakar sebanyak 300 kalori.

2. BERLARI – Berlari dapat meningkatkan kesihatan kardiovaskular dan merupakan cara yang baik untuk membakar lemak tubuh. Namun, berlari dalam waktu yang cukup panjang boleh menyebabkan kekuatan otot hilang dan cedera akibat sering digunakan. Berlari setempat dapat menguatkan kelompok otot dalam kaki termasuk otot-otot yang terdapat di paha. Berlari selama satu jam dengan kecepatan sederhana akan membakar lebih kurang 760 kalori.

3. MENDAKI BUKIT – Sangat baik untuk membakar lemak sekaligus menguji kekuatan otot kaki. Jika anda meluangkan masa selama satu jam mendaki bukit, ia bersamaan dengan pembakaran sebanyak 530 kalori.

4. PERMAINAN RAKET – Seperti tenis dan badminton yang akan membuatkan otot-otot paha, lengan, bahu dan punggung bekerja secara serentak. Inginkan hasil yang terbaik, carilah pasangan yang memiliki kemampuan sama dengan anda. Satu jam berolahraga akan membakar sekitar 780 kalori.

5. REGANGAN – Cara yang paling mudah dan anda boleh melakukan regangan sambil menonton televisyen atau di bilik tidur. Mengerakkan kaki dan tangan selama setengah jam juga mampu mencegah kecederaan otot sebelum berolahraga.

6. BERENANG – Sesuai buat lelaki yang benar-benar ingin menjaga perut mereka daripada boroi. Berenang membuat semua otot tubuh bekerja dan variasikan gaya renang anda (gaya dada, kuak lentang dan kupu-kupu) sehingga membantu anda memperoleh hasil maksimum dari olahraga ini. Satu jam berenang dapat membakar 460 kalori.

7. PERMAINAN BOLA – Seperti bola jaring, bola keranjang, bola tampar dan bola baling. Selain menguatkan latihan otot tangan, permainan bola juga memberi kekuatan untuk paha dan bahu anda. Risiko untuk cedera sama dengan olahraga berat yang lain namun keberkesanannya juga tidak diragui. Bermain secara berkumpulan akan memberikan impak yang berguna untuk anda. Satu jam bermain permainan bola akan membakar kalori sebanyak 600 kalori.

8. BOLA SEPAK – Bergantung pada posisi yang anda mainkan, cukup mencabar fizikal dan minda kerana permainannya yang agak kasar dan memakan masa yang panjang. Memang olahraga ini berisiko tinggi kerana kecederaan, namun anda perlu menitikberatkan kesabaran fizikal dan emosi. Satu jam bermain bola sepak dapat membakar 700 kalori.

9. ANGKAT BEBAN – Cara terbaik meningkatkan tenaga dalaman sekaligus membina otot tubuh dan meningkatkan kesihatan secara umum. Tetapi harus diingat untuk olahraga angkat beban, anda perlu melakukan latihan regangan sebelum dan setelah berolahraga ini untuk mencegah daripada kecederaan dan memaksimakan kesihatan. Anda dapat membuat setiap kelompok otot untuk bekerja dengan mengangkat beban, tapi bentuk yang tepat cukup penting untuk menurunkan risiko cedera. Untuk memaksimumkan pembentukan otot, lakukan ulangan yang lebih dengan beban yang lebih berat. Satu jam mengangkat beban membakar sebanyak 230 kalori.

Sebagai lelaki yang mementingkan kesihatan, olahraga dan senaman cukup penting biarpun setelah anda berkahwin. Jangan sesekali mengabaikan perkara nan satu ini kerana ia menentukan gaya hidup anda
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
CARA MENGGUNAKAN PUM VAKUM ZAKAR-Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini (tidak cukur pun tidak menjadi masalah).
-Ambil kain, rendamkan dlm air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti). Tuam zakar anda dgn kain tadi selama lbh krg 5 minit. Tujuannya utk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot2 & urat2 zakar.
-Ambil minyak (cuba minyak Maharaja, Lintah dll), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.
-Ambil balang, pilih saiz getah yg sesuai dgn zakar anda. Getah ni utk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.
-Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yg blh, tapi AWAS! jgn sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dgn tekanan yg anda gunakan. Biarkan zakar dlm balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dgn sendiri baru cabut balang dari zakar anda.
Urut zakar anda semula sprt diatas. Tujuannya utk refreshkan balik aliran darah anda semasa sessi penggunaan pam tadi.
-Jgn lupa, basuh balang anda utk sessi esok pulak. Sbb kalau tak basuh, habuk2 mgkn akan melekat pd balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.
-Ulang sessi senaman ini setiap hari selama 10 minit.
-Jangan lupa utk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sblm memulakan senaman ini. Supaya mudah utk anda monitor perkembangannya setiap minggu.

PERHATIAN !!!! PERHATIAN !!!!
-Sessi & pressure yg berlebihan TIDAK AKAN mempercepatkan lagi proses pembesaran. Malah boleh MEROSAKAN zakar anda (Nasihat pakar2 Andropologi)

Contoh: Kalau anda ke gym, trainer pasti melarang anda melakukan lebih dari yg sepatutnya walaupun anda rasa anda mampu & boleh. Ini kerana, otot-otot perlu lebih relaks & bermula secara berperingkat. Sama jugak kalau anda ingin berjogging, berlari atau bersenam, Anda tidak boleh terus berlari berjam2, boleh pengsan nanti:D
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
4 Sebab Kenapa Perlu Besarkan Saiz Zakar Anda

Sebab pertama : Anda akan lebih yakin untuk beraksi.

Saiz zakar yang besar membuatkan anda rasa yakin untuk bersetubuh kerana anda yakin ia boleh memuaskan pasangan anda. Apabila anda yakin, saya pasti anda akan lebih selesa untuk bersetubuh.

Sebab kedua : Reputasi anda meningkat di mata isteri.

Di sebabkan anda ada saiz zakar yang besar, isteri anda akan lebih hormat dan sentiasa mahukan hubungan seks dari anda. Anda pasti akan senang hati apabila anda melihat muka isteri yang sentiasa kepuasan selepas aktiviti seksual di adakan.

Sebab ketiga : Anda boleh beraksi dalam berbagai posisi.

Jika saiz zakar anda pendek, peluang untuk anda beraksi dalam berbagai posisi adalah terhad. Apabila saiz anda besar dan panjang, anda boleh merangsang isteri anda dari berbagai posisi dan sudah pasti ia akan menceriakan dunia seksual anda berdua.

Sebab keempat : Lebih merangsang wanita.

Apabila saiz zakar anda besar, zakar anda akan bergesel dengan klitoris apabila anda mendayung. Situasi ini akan memberi rangsangan yang sangat baik pada pasangan anda. Isteri anda pasti akan alami klimaks awal akibat rangsangan yang berterusan dari anda:)cgrock
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
harga pakej istimewa pam plyboy dgn minyak pembesaran segera King Cobra Oil RM150 shj.

COD area KL.percuma poslaju luar KL:)
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register