BTC USD 38,760.3 Gold USD 1,799.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell PLAYBOY MEDICAL PUMP VACUM : Produk pembesaran segera utk lelaki #1

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70

PRODUK KHAS UNTUK LELAKI BAGI KEHARMONIAN RUMAHTANGGA



pmd.jpg
mans-penis-enlarger--1963625916.jpg


ppumps.jpg


PENIS_PUMP_sex_toy_penis_device.jpg



RM100.00



Playboy Medical Pump Vacum merupakan alat senaman zakar yg paling laris jualannya di Malaysia. Alat senaman zakar ini di gunakan untuk membantu pelancaran system saraf pada zakar lelaki agar lebih kuat dan tahan lama ketika melakukan hubungan kelamin bersama isteri tercinta. Zakar yang kecil dan pendek juga boleh di besarkan dan panjangkan ke tahap maksimum dengan bantuan alat senaman Playboy Medical Pump Vacum. Untuk melakukan urutan batin pembesaran dan pemanjangan zakar, anda tentu perlu mengambil masa yang lama dan memerlukan wang perbelanjaan yang besar tetapi belum pasti berkesan dan memuaskan hati.

Dengan Playboy Medical Pump Vacum, anda tidak perlu berbelanja besar untuk mendapatkan saiz idaman dan boleh digunakan banyak kali sepanjang masa.Tidak seperti alat senaman zakar jenis lain yang lebih ringkas rekaannya lihat contoh,Playboy Medical Pump Vacum di lengkapi dengan gel pelincir,serta pemegang(pemicu)vakum untuk memudahkan proses pemvakuman serta selesa dan mudah dikawal pada sebarang kedudukan samaada ketika duduk atau semasa berbaring.(++Tiub boleh ditanggalkan daripada kabel untuk pembersihan).Selain itu ia juga dilengkapi dengan'Jelly Pussy Sleeve'(vagina tiruan)untuk pam anda secara percuma.Alat yang lembut ini akan memberi anda lebih kemutan dan cengkaman untuk kepuasan peribadi anda,ia dilengkapi dengan laluan atau bukaan yang lembut dan selesa,sesuai untuk setiap lelaki.Keberkesanan yang hebat dan terbukti dalam masa beberapa minggu sahaja, zakar anda telah ade perubahan, lebih kuat, lebih tahan lama, lebih besar, lebih panjang dan yang paling penting isteri anda kepuasan yang teramat sangat serta sentiasa merindui hubungan kelamin setiap malam. Anda pasti akan berpuas hati dan sentiasa tersenyum melihat isteri anda terlena kepuasan setiap malam.

KELEBIHAN PLYBOY MEDICAL PUMP VACUM
•Mencegah Mati Pucuk (dengan melancarkan aliran darah).
•Menguatkan ketegangan.
•Kawal Pancutan Awal.
•Tingkatkan daya pancutan mani, kepuasan pancutan yang lebih nikmat.
•Meluruskan zakar yang bengkok.
•Menjadikan Kepala Zakar seakan-akan cendawan busut.
•Meningkatkan perjalanan darah agar lancar secara menyeluruh.
•Teknik agar zakar cepat segar, selepas ejakulasi.
•Kekalkan ketegangan agar keras lebih lama dan mantap.
•Tingkatkan kepuasan pasangan.
•Mengekalkan kehidupan seks yang sihat.

JANGAN TUNGGU LAGI, JANGAN FIKIR LAGI, MASA BERJALAN TANPA MENUNGGU KITA, PERBAIKI DIRI ANDA SEKARANG UNTUK MENJADI SESEORANG YANG SENTIASA DI SAYANGI DAN DI INGATI SELALU PADA SETIAP MASA. HANYA DIRI SENDIRI YANG MAMPU MENGUBAH DIRI SENDIRI.

:)PERBEZAAN SEBELUM DAN SELEPAS MENGGUNAKAN PAM VAKUM(18SX)


:)KLIK DISINI UTK TESTIMONI SERTA PANDUAN BERGAMBAR CARA-CARA MENGGUNAKAN PAM VAKUM UTK HASIL TERBAIK

:)LIHAT HARGA BIASA PRODUK SAMA DI KEBANYAKAN KEDAI ONLINE DI SINI..




GUNAKAN PLYBOY MEDICAL DEVICE BERSAMA MINYAK KING COBRA UNTUK SAIZ LEBIH MANTAP!



king-cobra-oil-untuk-membesarkan-dan-penjagaan-zakar-1012-22-69style@1.jpg



King Cobra Oil merupakan minyak urut khas untuk zakar lelaki. Dihasilkan khusus dari herba-herba, King Cobra Oil mampu menambah saiz zakar anda, menguatkan zakar anda, membantu lelaki mengawal ejakulasi pra matang yang sering menghantui setiap lelaki dan lain-lain khasiat lagi.


King Cobra Oil diguna 2 minit setiap hari sama ada sebelum mandi pagi atau mandi petang.

Fungsi King Cobra Oil
:)King Cobra Oil menambah saiz zakar
:)King Cobra Oil membantu lelaki bertarung lebih lama
:)King Cobra Oil menguatkan otot zakar sekaligus membuatkan ereksi zakar lebih mantap
:)King Cobra Oil melancarkan peredaran darah dikawasan zakar
:DKLIK DISINI UNTUK KAEDAH URUT ZAKAR MENGGUNAKAN KING COBRA OIL


RM40.00sebotol

POS PERCUMA!!







SILA HUBUNGI/SMS UNTUK PESANAN.




TEL/SMS/WHATSAPP:013-2430458(En.Lan)




:)Boleh COD area KL kalau tak nak penghantaran melalui pos(Lokasi:Kg.Baru KL):)



logo.png

:)PENGHANTARAN MENGGUNAKAN POSLAJU DIJAMIN 100% SAMPAI KE TANGAN ANDA.BUNGKUSAN DIBUNGKUS TEBAL 2 LAPIS DAN TAK PERLU RISAU ORANG LAIN TENGOK/TERIMA BUNGKUSAN,KERANA UNTUK MENERIMA BUNGKUSAN MEMERLUKAN TANDATANGAN ANDA:)

maybank.jpg


brand.gif


logo_bsn_logo_baee91a394_se.gif




 
Last edited:
Sponsored Post

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
boleh sms atau emel dahulu nama dan bil unit yg ingin dipesan seterusnya cara2 pembelian/bayaran akan diberitahu melalui balasan sms atau emel tersebut @ call terus untuk tempahan.TQ
 
Last edited:

biskutmari

Banned
Joined
Aug 21, 2010
Messages
1,283
Reaction score
0
Points
20
dapatkan andropenis gold pada harga yg pasti mampu dimiliki..lelakimantap.com
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
CARA MENGGUNAKAN PUM VAKUM ZAKAR
-Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini (tidak cukur pun tidak menjadi masalah).
-Ambil kain, rendamkan dlm air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti). Tuam zakar anda dgn kain tadi selama lbh krg 5 minit. Tujuannya utk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot2 & urat2 zakar.
-Ambil minyak (cuba minyak Maharaja, Lintah dll), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.
-Ambil balang, pilih saiz getah yg sesuai dgn zakar anda. Getah ni utk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.
-Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yg blh, tapi AWAS! jgn sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dgn tekanan yg anda gunakan. Biarkan zakar dlm balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dgn sendiri baru cabut balang dari zakar anda.
Urut zakar anda semula sprt diatas. Tujuannya utk refreshkan balik aliran darah anda semasa sessi penggunaan pam tadi.
-Jgn lupa, basuh balang anda utk sessi esok pulak. Sbb kalau tak basuh, habuk2 mgkn akan melekat pd balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.
-Ulang sessi senaman ini setiap hari selama 10 minit.
-Jangan lupa utk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sblm memulakan senaman ini. Supaya mudah utk anda monitor perkembangannya setiap minggu.

PERHATIAN !!!! PERHATIAN !!!!
-Sessi & pressure yg berlebihan TIDAK AKAN mempercepatkan lagi proses pembesaran. Malah boleh MEROSAKAN zakar anda (Nasihat pakar2 Andropologi)

Contoh: Kalau anda ke gym, trainer pasti melarang anda melakukan lebih dari yg sepatutnya walaupun anda rasa anda mampu & boleh. Ini kerana, otot-otot perlu lebih relaks & bermula secara berperingkat. Sama jugak kalau anda ingin berjogging, berlari atau bersenam, Anda tidak boleh terus berlari berjam2, boleh pengsan nanti. Faham bkn?
 

kurosaki

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2010
Messages
817
Reaction score
1
Points
15
vagina palsu tu bile nk guna..hihihi :D
 

biskutmari

Banned
Joined
Aug 21, 2010
Messages
1,283
Reaction score
0
Points
20
vagina palsu tu bile nk guna..hihih

vagina palsu tu ko kena letak pada bukaan silinder tu pastu baru ko masukkan batang kau dan pam..kalo alat yg aku beli dulu(tgk gambar) pakai keping getah jer xselesa lgsung mahal lak tu..pam vakum mmg bekesan kalo nk besarkan saiz atau yg nk luruskan batang yg bengkok

kpumkecilsedang1.gif

kpumkecilsedang1.gif
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
..sebab ramai yg mintak tak nak hantar guna pos,jadi sapa2 yg dok dekat area KL boleh datang ambil sendiri di kg.baru (boleh bayar masa ambil barang).TQ
 
Last edited:

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
Onani bawa keburukan


AMALAN onani memang ketara di kalangan remaja lelaki dan perempuan dan ia berlaku akibat akil baligh apabila perasaan syahwat membara. Apabila onani menjadi amalan yang kerap dilakukan, remaja mendapati ia menjadi tekanan pula, mengakibatkan keletihan, lemah, sukar tumpu pada pelajaran, kurang prestasi sukan dan pelajaran serta gangguan kesihatan.

Sebilangan remaja yang masih kekal dengan amalan ini akan ketagih dan meneruskannya walaupun sudah berumahtangga.


Malah, mereka dapati cara itu lebih seronok daripada melakukan hubungan seksual dengan pasangan. Lebih-lebih lagi jika mereka sangat mudah terangsang dan sukar mengawal klimaks.

Remaja yang melakukan rangsangan seksual dengan cara tersendiri, baik lelaki atau perempuan, akan mendapati mereka tidak mudah mencapai klimaks dengan pasangan jika rangsangan dialami tidak sama dengan rangsangan yang mereka peroleh daripada teknik onani yang dilakukan.

Ini membuatkan hubungan seksual dengan pasangan hambar. Ada juga sebilangan remaja mengalami masalah disfungsi seksual akibat onani dan ini mungkin akibat kerosakan pada fungsi anggota sulit, lebih-lebih lagi jika mereka gunakan kekerasan untuk mencapai klimaks.

Jadi kini anda tahu onani ada keburukannya dan natijahnya jika tidak dapat mengawal nafsu. Anda saja yang dapat mengawal perbuatan ini. Jika anda perlu lakukannya untuk melegakan tekanan seksual, itu boleh diterima.

Itu pun jika tanpa melegakan tekanan seksual, anda terdorong untuk melakukan perkara lain seperti terbabit dengan seks rambang atau pengambilan dadah!

Elak menonton filem atau klip pornografi atau seks siber. Dalam keadaan terangsang, pasti anda melepaskan perasaan dengan melakukan onani. Tingkatkan aktiviti sosial anda dan lebih berkecimpung dalam sukan dan aktiviti reakreasi. Amalkan gaya hidup sihat.
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,370
Reaction score
47
Points
70
harga promosi dilanjutkan sehingga 31hb April..harap maklum
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register