BTC USD 38,120.3 Gold USD 1,800.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Planning Cuti Sekolah Anda?

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Salam.

Boleh saya tau apa planning cuti sekolah korang tak lama lagi ni?

Macam keluarga saya cuti sekolah ni mak abah dah rancang nak bawak pegi jalan. Tapi tak tau nak pegi mana lagi.

Macam saya pulak, cuti sekolah ni saya planning nak mula berniaga balik :) 17 hb dah start praktikal. Duit oh duit. Perancangan bulan 12 ni. Insya Allah :)paid

So korang share la pulak planning cuti sekolah ni ek. Kot-kot ada tempat best ke korang nak pegi :)cgrock
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
tak der cuti........
keja........keja.........keja........
adeesss.....
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
ape tu cuti skolah?
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
tunggu ko dah stat keje.......baru ko tau........

aku xknal dh cuti skola...
bebdk U pon bknnye cuti mcm bdk skola....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
aku xknal dh cuti skola...
bebdk U pon bknnye cuti mcm bdk skola....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

tunggu jer ko keje......lagi la tak sama ngan budak2 U.........
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
tunggu jer ko keje......lagi la tak sama ngan budak2 U.........

erm... aku tau....
aku ade ramai mmbr yg dh keje...
dan abg aku pon keje gak...
jd aku bole nmpk
laa cmne dunia keje nih....
:):):):):):):):):):):):)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register