Planhoster.com Hosting Giveaway Price - Unlimited/Unmetered (Limited Account)

CG Sponsors




mie8500

Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 28, 2006
Messages
2,026
Reaction score
4
Points
25
Salam,

Planhoster.com - Secure, Reliable & User Friendly Webhosting Services.

Kenapa Perlu Pilih Planhoster.com?
Kami sentiasa memastikan semua pelanggan kami berpuashati. Sebarang aduan & permintaan sentiasa diutamakan utk. diberi perhatian demi memastikan pelanggan mendapat apa yang sepatutnya dinikmati. Setelah lebih setahun beroperasi, rata-rata pelanggan amat berpuashati dengan perkhidmatan kami dan kebanyakannya telah membuat pembaharuan pakej hosting. 100% milik bumiputera, 24/7/365 support melalui live chat, !YM, Support Ticket, Email & Juga Telefon.

Tawaran Terhad Pakej Unlimited:

PH Unlimited
  • Unlimited GB Disk Space (Start From 100GB)
  • Unmetered GB Bandwidth (Start From 1TB)
  • Cpanel 11 & Fantastico & Rvsitebuilder
  • PHP 4/5 Support
  • Pearl/CGI/cURL
  • AW Stats|Webalizer
  • Default Hosting Features
  • FREE WebSite Transfers
  • FREE Account Setup
  • FREE Support
  • FREE 1 Domain (.com,.net,.org,.biz,.info)
  • Price FREEZE

USD60.60 @ RM200.00 Year. (15 Akaun Sahaja)
Order (Automatic Payment By): Paypal | Bank & Credit/Debit Card


======================================
Server & Datacenter
======================================
Data center
Hosted on Cyberjaya TM TIER-3 Datacentre

Server Information
Processor #1 Vendor: GenuineIntel
Processor #1 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz
Processor #1 speed: 3001.005 MHz
Processor #1 cache size: 2048 KB

Processor #2 Vendor: GenuineIntel
Processor #2 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz
Processor #2 speed: 3001.005 MHz
Processor #2 cache size: 2048 KB

Processor #3 Vendor: GenuineIntel
Processor #3 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz
Processor #3 speed: 3001.005 MHz
Processor #3 cache size: 2048 KB

Processor #4 Vendor: GenuineIntel
Processor #4 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz
Processor #4 speed: 3001.005 MHz
Processor #4 cache size: 2048 KB

Dual Xeon 3.0Ghz (Quad Core)
[+-]4GB RAM

Hubungi:
Mie - 0174308500
YM - mytop5biz
Live Support
Private Message
 
Sponsored Post

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
BUMP utk kwn lama. :)paid:)paid:)paid
 

surfaddict

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2007
Messages
641
Reaction score
5
Points
15
Pergh..mamat ni patut tak tido malam..ada offer baru rupanya..beb ni pakej reseller ke? Kalau org perseorangan pakai lebih mantap gile..10 thn pakai tak habis :D
 

inspiration

Fun Poster
Joined
Nov 23, 2007
Messages
209
Reaction score
57
Points
20
so far saya banyak guna service dari planhoster, tak silap ada 7 domains. Alhamdulilah, support bagus..
 

Kasyidi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
4,022
Reaction score
1
Points
25
Planhoster memang best...

eh..ni pakej reseller gak ke..? unlimited..?
 

mie8500

Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 28, 2006
Messages
2,026
Reaction score
4
Points
25
Pergh..mamat ni patut tak tido malam..ada offer baru rupanya..beb ni pakej reseller ke? Kalau org perseorangan pakai lebih mantap gile..10 thn pakai tak habis :D
kasyidi; said:
Planhoster memang best...
eh..ni pakej reseller gak ke..? unlimited..?
Pakej Shared hosting. Cpanel saja tanpa WHM.
Kalo nak cpanel & WHM skali, sila pm atau YM utk discuss. Tp, cuma boleh host 25 Domain jek.

inspiration; said:
so far saya banyak guna service dari planhoster, tak silap ada 7 domains. Alhamdulilah, support bagus..
TQ, bro mmg antara pengguna tegar Planhoster.com.. :D
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
Aku pun tolong bump sebab puas hati dgn servis Planhoster. Server stabil, laju dan murah. :D
 

heaven

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
2,646
Reaction score
11
Points
25
Planhoster Support Cun....:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

mie8500

Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 28, 2006
Messages
2,026
Reaction score
4
Points
25
Update Terkini.
2 Akaun dah pun ditempah.
3 Akaun unconfirmed.
Secara x rasmi tinggal 10 akaun lagi.

Sebarang pertanya boleh PM atau YM. Chcek 1st post utk detail contact.
TQ
 
Sponsored Post
Top
Log in Register