PKSM CG: P7 : Jualan & Makan Malam Amal RSK (19 Jan 09)

CG Sponsors




cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
JEMPUTAN JUALAN AMAL & MAJLIS MAKAN MALAM

anjuran Rumah Siraman Kasih, Rawang

Tarikh: 19 Januari 2009
Masa : 11am-11pm
Tempat : Kafeteria IKHWAN,Bdr Baru Selayang (dekat Esso)


Objektif : mengumpul dana untuk membiayai yuran, keperluan sekolah dll utk 200org anak2 yatim RSK sebanyak RM15,000

Jenis Sumbangan:
1. dinner-buffet RM50 seorang
2. jualan amal : RM10 (1buku kupon) --> mcm Hari Kantin sekolah
3. sumbangan wang ringgit/peralatan<---kalau ade, hubungi cput/geng2 PKSM berdekatan

Tarikh tutup kehadiran/sumbangan:19 Jan 2009

Baru dpt sms neh semalam, sesiapa yang berminat untuk menghulurkan sumbangan, PKSM boleh uruskan bagi pihak anda or if nak bank in sendiri bleh le bank in kan ke MBB : 162012652862 (AZHAR BIN AZIZ) pastue notify Ustat AZHAR 0135442486
Program ni still masuk bawah program PKSM, cuma bukan kita yg anjurkan. Jadi sebarang sumbangan akan disalurkan melalui PKSM CG.
 
Last edited:
Sponsored Post

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
res for future use2
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
berapa diperlukan utk semua anak yatim ni june?
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
cput gi ke
tak dapat gi kot, kete rosak neh..lagi pun tak silap 19hb tue hari isnin kan?
kalau kete ok, sempat kot nak gi utk buffet dinner
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
eh dah bertambah jd 200 org ke anak2 rsk ni?
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
tak dapat gi kot, kete rosak neh..lagi pun tak silap 19hb tue hari isnin kan?
kalau kete ok, sempat kot nak gi utk buffet dinner
jika hamba nak beri check, beri pada put ke? atas nama sape put? ada YM tak? add me adar_23
 
Sponsored Post
Top
Log in Register