BTC USD 61,287.7 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PKR berpaling tadah!!serangan subuh makin nyata!!!

terunesepi

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
4,105
Reaction score
63
Points
30
PETALING JAYA, 10 Dis: DAP Selangor telah melantik lima anggota baru kedalam Jawatankuasa Negeri termasuk seorang Melayu, Azman Masri, namun Exco kerajaan negeri, Ronnie Liu tertinggal dalam senarai pimpinan negeri kali ini.

Menurut Ean Yong Hian Wah (gambar), Setiausaha DAP Selangor yang baru dilantik, kelima-lima mereka dilantik dalam mesyuarat pertama jawatankuasa itu semalam, setelah mereka dipilih dalam konvensyen negeri sebelum ini.

Mesyuarat itu diadakan buat pertama kali selepas kesemua mereka dipilih oleh konvensyen DAP Selangor yang adakan sebelum ini.

Lima ahli yang dilantik adalah Azman Masri (ahli majlis Majlis Daerah Sabak Bernam (MDSB), Ganabatirau Veraman (peguam, aktivis dan ahli majlis Majlis Bandaraya Shah Alam dan bekas tahanan ISA), Lee Kee Hiong (ahli majllis Majlis Perbandaran Kajang), Ang Leng Kiat (ahli majlis Majlis Bandaraya Shah Alam) dan Lwi Kian Keong (ahli majlis Majlis Perbandaran Sepang).

Barisan penuh DAP Selangor adalah Teresa Kok (pengerusi), Tony Pua (Timbalan Pengerusi), Teng Chang Khim dan Charles Santiago (Naib Pengerusi), Ean Yong Hian Wah (Setiausaha) Ng Suee Lim (timbalan Setiausaha), Hannah Yeoh (Bendahari), Lau Weng San (Setiausaha Program), Teo Nie Ching (Penolong Setiausaha Program), Jenice Lee (Setiuasaha Publisiti), Lim Soon Hong (Penolong Setiausaha Publisiti), Tiew Way Keng (Pengarah Pendidikan Politik).

Ahli-ahli adalah Gobind Singh Deo, S.Ramakrishnan, T.Kannan, Azman Masri, Ganabatirau Veraman, Lee Kee Hiong, Ang Leng Kiat dan Lwi Kian Keong.

DAP Selangor juga telah menubuhkan tiga biro iaitu undang-undang yang diketuai oleh Ganatirau Veraman, Buruh dan NGO (Chandra Mohan) dan Kemiskinan Bandar dan Pekerja Ladang (S Ramakrishnan)

Mereka juga memutuskan untuk turun menemui ahli di peringkat akar umbi bagi memperkemaskan DAP mulai awal tahun depan.

"Langkah ini juga dibuat untuk mempersiapkan parti menjelang pilihan raya umum akan datang," kata Ean Yong.

lol.gif
lol.gif
lol.gif

Najib dengan kenyataan berikut:
“Dr Chua betul dalam memperingatkan anda bahawa mereka (PAS) tidak menyerah dalam pendirian negara Islam mereka. Dan, saya pasti jika ia dilaksanakan, ia akan mengubah cara hidup anda dan memberi kesan ke atas masyarakat Cina."
 
Sponsored Post

papayaomela

Super Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
6,285
Reaction score
32
Points
70
Serangan subuh nampaknya berhasil dgn Khir Toyo ditangkap kerana rasuah. :))
 

KIOS

Legendary Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
15,888
Reaction score
93
Points
120
ni serangan subuh yg aritu ke ni?? heee
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
macam leh tak perasan lak ade serangan subuh ni..adeh..
 

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
si mynes tu ntah ke mana dah. Bukak thread punya la konfiden last2 kantoi sendiri. Itu la standard cacai UMNGOK.

lepas tu dia pakai ID apa tah..lupa lak...aku lak tergoogle ID tu sekali keluar kat wikipedia makna ID baru dia tu ORANG YANG SUKA MENYEBARKAN BERITA BOHONG :)):)):)) bila aku tepek makna ID dia tu kat sini terus dia hilang..lepas tu Admin lak pi padam tread tu ~X:)))
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register