BTC USD 39,703.8 Gold USD 1,815.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pizza Hut atau Dominos lagi Baik?

matalim

Legendary Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
15,795
Reaction score
58
Points
120
MFC Pizza heaven lg sedap dri pizza hut..roti dia lembut mcm dominos...cheese pun bnyk...tp cawangan x bnyk lg kat malaysia hanya kat kota bharu dan bangi je bru ada...

konfius tengok MFC... malayu punye ke?
setting macam McD

x pernah rasa pizza dia
 
Sponsored Post

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
pade aku dominos.slalu layan pizzahut jek tp lpas pekene domino 2-3 kali,sangkut terus

pizza mahal lg banding dominos and dominos slalu ade kupon free
:D:D


hehe...betul ke piza hut lagi mahal dari dominos?
cube check balik harga bro...
dominos murah sebab slalu buat offer..
kalo harga sebenar, memang tak terbanding dengan pizza hut..

aku puji satu je dominos ni...delivery memang pantas sebab sorang rider hanya bole bawak 1 order sahja untuk 1 turn...

tak macam pizza hut...sorang rider boleh bawak 2-3 order untuk 1 turn...sebab tu kekadang pizza hut lambat ke lokasi..tambah2 lagi kalo lokasi jauh dari restoran...rider akan hantar mane yang dekat dulu (kalo dia bawak 2-3 oder)

dominos aku makan cepat muak sebab tepung dia ada bau wangi...

so...aku pilih pizza hut :)cgrock
 

takumie

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2010
Messages
7,630
Reaction score
24
Points
65
dua2 pon ok...italian piza dkt pj state pon sdp gak..hehehe
 

syam dungun

Super Active Member
Joined
Jan 2, 2011
Messages
6,202
Reaction score
16
Points
65
Domino la.. Da try domino, da xnk mkn pizza..
 

achok

Legendary Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
14,736
Reaction score
299
Points
141
dominos... hari2 promosi!
 

faisal_moukei

Active+ Member
Joined
May 17, 2010
Messages
3,928
Reaction score
50
Points
30

slayer7815

Active+ Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
3,221
Reaction score
33
Points
30
DEFINATELY DOMINOSSSSSSSSSSSSS kalau ada CANADIAN PIZAA pon besh jugak
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
24,287
Reaction score
2,547
Points
201
Yellow Cab Pizza. hehe.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register