pisang

CG Sponsors




fsqtrading68

Active Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
salam...sy org baru

just nak mintak tlg pd kwn2 cg yang ada link atau mmg terlibat dlm biz pisang

sy perlukan pisang abu (mentah) dlm 700kg setiap 2 hr untuk dihantar ke klang

payment c.o.d

harga boleh dirunding

sekiranya ada leh PM sy atau call or sms at 0162550236

tq :)cgrock
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
tunggu sat...esok aku start tanam...
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
fuiyooo.....2 hari nak 700kg...tu yg nk cover yg lom cukup ek..yg dah sedia ada supply sekarang baper kg?
 

asrul07

Active+ Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
kalau letak berapa harga sanggup beli,mesti ramai bole offer ni...tp mmg nak 700kg ke...kalau kurang x nak ker?
 

fsqtrading68

Active Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
emmm...tauke kerepek cr coz skrg ni supplier yg ada tak boleh bekalkan lebih...demand tinggi,raw mat takde....kalu boleh nak dalam 1.5tan...kalu sesiapa ada lobang,Pm k,tq
 

kokorez

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2006
Messages
3,105
Reaction score
35
Points
30
salam...sy org baru

just nak mintak tlg pd kwn2 cg yang ada link atau mmg terlibat dlm biz pisang

sy perlukan pisang abu (mentah) dlm 700kg setiap 2 hr untuk dihantar ke klang

payment c.o.d

harga boleh dirunding

sekiranya ada leh PM sy atau call or sms at 0162550236

tq :)cgrock
aku supply pisang 13-18 tan seminggu... sila pm

- harga
- cara mengambilan
- hari yang ingin diambil (ada trip)
- jenis pisang lain yang ingin diambil
 

kokorez

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2006
Messages
3,105
Reaction score
35
Points
30
pisang nie rege tgh mahal.. tue pencuri pun makin ramai.. hampeh
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
laku jugak pisang nie yer..
 

kokorez

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2006
Messages
3,105
Reaction score
35
Points
30
laku jugak pisang nie yer..
laku sesangat.. dulu org tanam tepi jalan pun org x pandang..hehe.. skang lebeh mahal berganda2 dr sawit ..ekeke..

tue nama rezeki Allah.. alhamdulillah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register