BTC USD 48,122.9 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Piranah menganas... sadis

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
131
Points
73
ganas tul ikan nih...

sorry kalau astrok, tapi dah belek2, tak nampak lagi pun..
 

Attachments

  • Piranhas.ppt
    1.5 MB · Views: 403
Sponsored Post

pesukec

Active Member
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
1
Points
25
betul ker nie...ganas btul piranha nie...
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
power point plak...jap laie la layanzzz
 

virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
upload la gamba kt sini...donlod kan ada beyrus plak :p
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
131
Points
73
ni first thread aku kat sini la.. tak reti aku nak convert gambar-gambar ni..

bila la 1st tayangan dia ni.. tak perasan pulak aku...
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
ni first thread aku kat sini la.. tak reti aku nak convert gambar-gambar ni..

bila la 1st tayangan dia ni.. tak perasan pulak aku...

aku tolong ko..

3129866531_2a2548b212_o.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register