BTC USD 50,844.6 Gold USD 1,783.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

piptronic ea

Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

medklinn

Fun Poster
Messages
698
Joined
Aug 31, 2008
Messages
698
Reaction score
224
Points
23
salam semua...ada bro2 yg dh try ea piptronic ni? mintak share sikit pengalaman drpd bro2 yg dh pakai ea ni..:D#:-S:eek:

link dia: http://www.piptronic.com

:)):)):))Thread ini dah ada sebelum nie... tapi telah di delete oleh Moderator.... dan aku pun dah upload EA nie itu hari...:)):)) Boleh tahan EA nie....lebih kurang macam FAP jugak function dia...:D:D:D

Nah!!! hari ini 29/12/08 aku UPLOAD Balik

http://www.sendspace.com/file/wnlbmu
 
Last edited:

hishammarmin

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
5,679
Joined
Oct 31, 2007
Messages
5,679
Reaction score
191
Points
73
Nanti nak try arrr...

 

kodek

Active Member
Messages
1,647
Joined
Jan 3, 2008
Messages
1,647
Reaction score
4
Points
35
aku pun dah sedut .. leh ngetest ni
 

azizm006

Freshie
Messages
35
Joined
Sep 27, 2008
Messages
35
Reaction score
4
Points
11
kalu bro medklinn ada..nanti harap bro dpt share link tersebut or email saya [email protected]

selamat menyambut awal Muharam & tahun baru 2009, semoga semua selamat dan dimurahkan rezeki yg lebih dari tahun ni
 

azizm006

Freshie
Messages
35
Joined
Sep 27, 2008
Messages
35
Reaction score
4
Points
11
kalu bro kodek boleh, bagi kite sini sedut sikit
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12580
USD / JPY
113.517
GBP / USD
1.32501
USD / CHF
0.92589
USD / CAD
1.26774
EUR / JPY
127.798
AUD / USD
0.71029

CG Sponsors




Top
Log in Register