BTC USD 42,413.4 Gold USD 1,772.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pinjaman utk swasta blacklist dari bank

stedyguyz

Fun Poster
Joined
Mar 30, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
Salam semua, saya ade berita baik untuk semua pekerja swasta yang takde PGM dan BIRO, AL-Rajhi bank akan buat road show untuk pinjaman untuk blacklist.Road show akan di adakan di bangunan Telekom pada hari Sabtu, iaitu esok, so sesiapa berminat bole datang untuk dengar taklimat, Jangan bimbang tiada apa2 UPFRONT akan di minta untuk permohonana loan ini, cuma perlu bawa KOD JEMPUTAN SAUDARA/SAUDARI,sila tengok kod jemputan di bahagian bawah dan alamat ke Telekom, Sekian Terima Kasih

TARIKH: Sabtu 15 dan 22 NOV 2008

TEMPAT : Menara TM (Pucuk Rebung) , 50th Floor.
Jalan Pantai Baharu,
Kuala Lumpur

MASA: 10.00 a.m

Kod Jemputan Anda: 5680

SAYA DAPAT INFO INI DARI KAWAN SAYA , SO KITA RAMAI2 TURUN KE MENARA TELEKOM ESOK....TAPI JGN LUPA BAWA KOD JEMPUTAN
 
Sponsored Post

gotah_paip

Freshie
Joined
Dec 6, 2007
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
maksudnye...
just p sane bgtau kod ialah 5680..
tue jekk ker..
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
siap ada kod nie yg muskil?
wak dpt offer dari al-rajhi melalui email jer
terus direct ngan assi. manager branch bank
urusan semua guna mail jer
mudah dan jimat petrol
 

MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
setahu aku kalau pkai kod2 nih nak pomot streamix nih..tapi kalau betul baguih gak nih
 

gotah_paip

Freshie
Joined
Dec 6, 2007
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
siap ada kod nie yg muskil?
wak dpt offer dari al-rajhi melalui email jer
terus direct ngan assi. manager branch bank
urusan semua guna mail jer
mudah dan jimat petrol

utk wak jekk ker..
kiteorg leh apply tak sekali..hehee:D
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
utk wak jekk ker..
kiteorg leh apply tak sekali..hehee:D

nak ker email tu?
pm la email korang kat wak

*wak nak pi minum jap
balik nnt wak foward email bank tu kat ko
 

MamaNetworker

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2008
Messages
109
Reaction score
0
Points
10
Tul ke blacklist pun bole
yg aku tau dia org check cris, mmg sangkut
 

stedyguyz

Fun Poster
Joined
Mar 30, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
Tul ke blacklist pun bole
yg aku tau dia org check cris, mmg sangkut


Memang kalau walk in to AL-Rajhi akan reject, ini sbb ada special program,,so dtg dengar taklimat dan apply loan ok, jgn lupa bawa kod jer...5680
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register