PINJAMAN TENTERA GAJI RM 250 LAYAK 6.5% Ace Credit (M)Sdn.Bhd

CG Sponsors




Ace Credit2u

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
29
Reaction score
2
Points
8
TERBARU PEMBIYAAN KHAS UNTUK ANGGOTA TENTERA
KEUNTUNGAN 6.5% SETAHUN
MAKSIMUM PINJAMAN SEHINGGA RM 100K,
TEMPOH SEHINGGA 10 TAHUN.
GAJI TINGGAL RM 250 LAYAK X ADA MASALAH
AGEN DIALU-ALUKAN
TANPA PENJAMIN
PREBET BOLEH X ADA MASALAH

DOKUMEN RINGKAS:
1-SALINAN BAT C 10
2-PAYSLIP TERKINI

EMAIL KAMI JIKA BERMINAT,KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA
[email protected]






PINJAMAN PERIBADI ACE CREDIT (M) SDN BHD (605856-V) UTK SWASTA/KERAJAAN/KILANG/BUSINESS

KHAS UNTUK KAWASAN SELANGOR DAN KL SAHAJA

PINJAMAN YANG DILINDUNGI INSURANS

Syarat-syarat pemohon:

Individu berumur 18 tahun keatas.

· PINJAMAN SEHINGGA RM 100,000.00
· GAJI MINIMUM SERENDAH RM 1,000.00 (OT/PENDAPATAN LAIN SPT MLM/FOREX
/MENIAGA/SEWA BLH DIAMBIL KIRA)
· KADAR FAEDAH RENDAH
· JMLH PINJAMAN SHGGA 3x gaji
· KONTRAK/SEMENTARA/TETAP/PENIAGA/BUSINESS
· KELAYAKAN UMUR SEHINGGA 55 TAHUN

BAGI YANG BEKERJA

1. Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap.(Borang & Agreement sila
Potostate depan belakang & isi dua keping)
2. Salinan Kad Pengenalan Depan Belakang .
3. Bil Air/Api/Astro Tempat Kediaman .
4. Slip Gaji Terkini 3 bulan terakhir .
5. Statement Bank Masuk Gaji 3 bulan terakhir.Sekiranya anda mempunyai
pendapatan tambahan seperti Meniaga , Multi Level(MLM) atau dari Sumber lain sila sertakan bukti pendapatan tambahan seperti Bank Statement & Statement dari MLM untuk mendapat peluang Pinjaman Lebih Tinggi.
6. Surat Pengesahan dari majikan
7. EA / J Form atau Penyata Kwsp
8. Jika anda Lepasan Ijazah @ Diploma sila sertakan sekali salinan sijil.
* Kesemua salinan hendaklah mendapat pengesahan dari majikan kecuali Surat
pengesahan Jawatan (Original Letter Head)
(Dokumen yg diperlukan sama spt pemohon)

BAGI YANG BEKERJA SENDIRI / PENIAGA

1. Salinan Kad Pengenalan.
2. Bil Air/Elektrik/Astro tempat tinggal & Premis Perniagaan .
3. Salinan Daftar Syarikat (SSM)
4. Statement Bank 3 bulan terakhir.(kalau boleh 6 bulan)
5. Company Profile (Jika Ada)
 
Last edited:
Sponsored Post

Ace Credit2u

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
29
Reaction score
2
Points
8
saya akan post brosure dlm masa terdekat.
interst untuk pinjaman ACE ni ialah 18% setahun
kepada pemohon yang berkerja swasta boleh cuba memohon pinjaman yang ACE sediakan untuk anda.
SYARAT YANG PALING PENTING IALAH TUAN/PUAN TIADA MASALAH DGN CTOS
terus terang disini jika pemohon mempunyai masalah ctos,100% mesti REJECT kecuali:
1-Ada surat satlement ctos
2-Kelayakan pinjaman melebihi dari hutang ctos
(basic knowlege)

CCRIS shj layak memohon

prosess permohonan ialah 3 minggu waktu berkerja.
 

Ace Credit2u

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
29
Reaction score
2
Points
8
Selain mempromosikan pinjaman dari ACE saya sebagai Agent yang berdaftar dengan ACE credit sdn.bhd juga ingin memberi peluang kepada mana2 syarikat/kilang sdn.bhd yang berminat untuk menjadi panel kepada ACE CREDIT sdn.bhd.
Antara keistimewaan menjadi panel ACE ialah kadar pinjaman lebih tinggi & peratusan kelulusan pinjaman yang tinggi selain syarat2 permohonan yang agak longgar.
Masih belum pasti apakah kelebihan menjadi panel kami,kerana ianya masih didalam perbincangan.

Kepada sesiapa yang berminat menjadi agent Kepada ACE boleh la menghubungi saya untuk keterangan.
Pihak kami tidak memberi komisen seperti koperasi atau agen2 yang tidak berdaftar.
ACE akan membayar komisen 1%>3% daripada bayran bulanan pinjaman setiap bulan pada 8hb.(seperti plan al-rajhi)selama pinjaman dibuat.dan sekiranya ada pihak yang memperkenalkan syarikat/kilang untuk menjadi panel,anda akan diberi esklusif case iaitu:
*100% staff syarikat berkenaan yg membuat loan dgn ACE adalah milik anda.(tertakluk/terma &syarat)
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,501
Reaction score
43
Points
120
Perniagaan di Melaka ok ker ???
 

anak_jatiperak

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2009
Messages
5,360
Reaction score
6
Points
65
Salam..susah juga nak dapatkan pinjaman dari Ace credit da
 

Ace Credit2u

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
29
Reaction score
2
Points
8
Perniagaan di Melaka ok ker ???
Buat masa ni ACE hanya menerima permohonan dari lembah klang dan selangor shj.

tetapi jika next week proposal saya untuk dapatkan panel syarikat pertama untuk ACE diterima oleh board drtor kemungkinan ACE akan memperluaskan permohonan ke luar selangor.

then masa tu boleh la pihak majikan anda mohon menjadi panel kami.
 

Ace Credit2u

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
29
Reaction score
2
Points
8
Salam..susah juga nak dapatkan pinjaman dari Ace credit da
memang susah kalau komitmen tinggi...
tapi kalau gaji tinggi x ada masalah.
sekarang sy tak boleh nak tolong dari segi pertolongan dokumen yang mana boleh tingkatkan lagi peratusan lulus pinjman anda cth seperti income luar kerana kabel belum cukup kuat.
nanti bila dah ok,sy sedia membantu warga cg.
 

Ace Credit2u

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
29
Reaction score
2
Points
8
make sure kepada sesiap yang ingin memohon melalui sumber yang lain selain dari agen berdaftar ACE.jgn beri upfront kepada mereka kerana mereka tiada kuasa untuk meluluskan..silap2 burn je duit tu.mereka nak upfront kerana mereka dpt komisen sikit atau mereka sendiri takut untuk mendaftar dengan ACE untuk dapatkan code agent yang sah.
 

Ace Credit2u

Freshie
Joined
Jan 8, 2010
Messages
29
Reaction score
2
Points
8
Agen ace credit (m) sdn.bhd

Untuk menjadi agent boleh email saya.
Untuk kawasan selangor sahaja.
:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register