Pinjaman peribadi sehingga rm200k

CG Sponsors




hantu

Active Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
2,117
Reaction score
1
Points
25
assalamualaikum,

disini saya mewakili rakan aku di lembah kelang ingin menawarkan kakitangan kerajaan/badan berkanun yang berminat untuk membuat loan maximum sehingga rm200k.
Lupa nak habaq; Tiada wang upfront diperlukan.

syarat2:

1. kakitangan kerajaan/badan berkanun digalakkan memohon.
2. insan2 yang blacklist, muflis boleh memohon
3. interest rate : tak sama sebab melibatkan banyak koperasi, jadi tentulah berbeza ratenya. average rate antara 5.9% - 10%.
4. loan duration : 10 - 15 tahun.
5. Tentera tak boleh apply, polis boleh.

6. kakitangan swasta yang gaji lebih rm2000 dan company boleh buat potongan gaji boleh memohon.

Kalau berminat, hantar nama dan kontek number ke [email protected] , nanti member aku akan call korang directly dan terang dgn lebih detail... jangan tanya aku sbb aku ni tak tau sgt pasal ni sbb aku pun x layak nak apply... maklum ler keje swasta.. :mad:

p/s: kalau ada salah silap harap maap...tak pernah buat thread ni.. utk mod: kalau ada salah apa2 habaq mai kat cek naa.
 
Last edited:
Sponsored Post

wan9551

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
3,197
Reaction score
7
Points
30
knp tentera tak boleh polis boleh
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
rase nak pinjam gak rm 200k nih huhu
 

hantu

Active Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
2,117
Reaction score
1
Points
25
Den nak pinjam Rm200 pun gigil...

ps: kalau dapek RM200k memang buleh lupo dunio sekejap...:D
try la jang... mana tau dapek..boleh aku pinjam kat hang pulak :D

rm200k tu maximum selepas ikut kelayakan peminjam.. bukan terus2 boleh apply rm200k jang hehe.. tapi kalau hang yg gaji besau ni boleh ler..:D
 

hantu

Active Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
2,117
Reaction score
1
Points
25
koperasi bekas polis ada la....kalau koperasi polis aku tak tau la pulak dah wujud ke dak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register