BTC USD 57,557.0 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pinjaman Peribadi diperlukan

MoHaN

Junior Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
79
Reaction score
3
Points
11
hai kwn2 CG.. I mencari untuk pinjaman peribadi sebanyak Rm2ook untuk memulakan perniagaan restoran..ada kawan kawan tau tak macam.. kautim bank untuk dapatkan loan?.. tq
 
Sponsored Post

wapancho

Fun Poster
Joined
Feb 13, 2008
Messages
788
Reaction score
1
Points
15
tepat pada masanya

hai lohan...saya boleh uruskan hal ini..kami bukan along..kamio pemudahcara untuk buat pinjaman..means kalau sedara antar sendiri loan, change nak dapat maybe 50% tapi kalau kami yang buatkan maybe cecah 70-75%. dan yang penting, kami diiktiraf oleh bank negara dan kementerian kewangan
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
hai kwn2 CG.. I mencari untuk pinjaman peribadi sebanyak Rm2ook untuk memulakan perniagaan restoran..ada kawan kawan tau tak macam.. kautim bank untuk dapatkan loan?.. tq

BSN ada suntikan modal baru beberapa billion untuk micro kredit, cuba le tanya

bank rakyat dah cuba?
 

MoHaN

Junior Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
79
Reaction score
3
Points
11
BSN ada suntikan modal baru beberapa billion untuk micro kredit, cuba le tanya

bank rakyat dah cuba?

belum lagi bro.. i ni still student.. umur baru 20.. i nak loan sebanyak tu untuk mulakan perniagaan restoran.. boleh tak i dapat loan sebanyak tu tanpa ada document.slip gaji semua..tak le kan.. sbab tu i cari yang boleh kautim..

Dos.. since ur certified member.. hope u can help me out.. and im still new to this forum.. ive seen many scam words around.. i would like to be safe.. if anything can u help me..?..
 

MoHaN

Junior Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
79
Reaction score
3
Points
11
hai lohan...saya boleh uruskan hal ini..kami bukan along..kamio pemudahcara untuk buat pinjaman..means kalau sedara antar sendiri loan, change nak dapat maybe 50% tapi kalau kami yang buatkan maybe cecah 70-75%. dan yang penting, kami diiktiraf oleh bank negara dan kementerian kewangan


Wapancho..tolong PM nombor hp u..
 

Shukz Isma

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
5,511
Reaction score
15
Points
70
ada berani ker??lokasi mana??
 

Shukz Isma

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
5,511
Reaction score
15
Points
70
sila tinggalkan no tel anda
 

faried_u17

Active+ Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
2,633
Reaction score
2
Points
30
belum lagi bro.. i ni still student.. umur baru 20.. i nak loan sebanyak tu untuk mulakan perniagaan restoran.. boleh tak i dapat loan sebanyak tu tanpa ada document.slip gaji semua..tak le kan.. sbab tu i cari yang boleh kautim..

Dos.. since ur certified member.. hope u can help me out.. and im still new to this forum.. ive seen many scam words around.. i would like to be safe.. if anything can u help me..?..

boleh ke kalau student nak buat loan bnyak ni?
ade ke orang yakin nak bagi pinjam :-?:-?:-?
kalau ade aku minat gak nak tau camne ni :D
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
boleh ke kalau student nak buat loan bnyak ni?
ade ke orang yakin nak bagi pinjam :-?:-?:-?
kalau ade aku minat gak nak tau camne ni :D

mcm best je....
aku pun nak tahu mcmana?
tapi bukan student.... dah xde keje (member)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register