Pinjaman Pendidikan -ccris/ctos layak!!

CG Sponsors




zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
ASSALAMU'ALAIKUM

Pohonlah kemudahan pakej pembiayaan pendidikan ini direka khas untuk individu yang ingin kan kebebasan serta kenaik taraf kehidupan dalam membina kerjaya.

*
No. 1 Eksekutif Diploma Keusahawanan dan Pengurusan.
*
Keunikan Program
*
100% kerja kursus
*
100% Pinjaman Pendidikan disediakan dengan ansuran bulanan RM196 sahaja
*
100% pengeluaran EPF daripada Akaun 2

* 100% Pinjaman tanpa penjamin
*
Yuran pengajian yang ditetapkan adalah kompetitif
*
Hanya 12 bulan untuk menyempurnakan program
*
Menepati keperluan alam pekerjaan

Mampu dimiliki oleh semua individu yang berkelayakan SPM / STPM dengan 3 tahun pengelaman kerja bagi melayakan anda mengikuti Eksekutif Diploma Keusahawan dan Pengurusan yang memberi peluang kenaikan pangkat anda dan kedudukan kewangan yang lebih kukuh.


Kemudahan Pembiayaan Pendidikan.
.
Kemudahan pembiayaan pengajian dan pinjaman peribadi 100% untuk pembiayaan pelajaran dari RM5,000 sehingga RM50,000 dengan ansuran bulanan yang berpatutan sehingga 10 tahun.
.
Sekiranya anda menghadapi masalah Ccris, Ctos, (Blacklisted) Layak memohon.
Dengan pakej pinjaman pendidikan ini juga anda dapat menyelesaikan Ccris, Ctos, (Blacklisted) anda.

Peranan saya terhadap masalah Ccris, Ctos anda. Dalam situasi ini anda harus memainkan peranan yang positive dalam perhubungan diantara kedua pihak, angaplah diri anda dan saya sebagai sahabat yang ingin berkongsi masalah bersama. Dalam hal ini saya akan membantu setiap individu yang ingin membina tahap kehidupan yang lebih selesa dan berjaya dimasa depan tetapi terhalang dengan masalah bebanan Ccris, Ctos. Bagaimana cara saya membantu menyelesaikan masalah Ccris, Ctos anda, Hanya kes RM30,000.00 kebawah sahaja yang layak mendapat bantuan sementara bagi menutup / clear kan Ccris, Ctos.

Contoh:-

Sekiranya Kes Ccris, Ctos anda RM15,000.00 akan ditolak dari kos sara hidup yang dipohon bersama dengan pinjaman pendidikan.



Sila lihat bagaimana cara ini dapat menyelesaikan masalah anda.

Pakej 1 (12 Bulan) Pembiayaan Jumlah / Amout
SPM naik taraf ke Executive Diploma
Yuran Pengajian RM15,000.00
Promosi Program Eksekutif Diploma Keusahawanan dan Pengurusan 12 Bulan) Yuran Pengajian RM12,000.00
Program James Watt College (JWC) UK, Scotland's
Higher National Diploma

Less:
APDF Scholarship
RM2,050.00
Total due
RM9,950.00
+ UK Registration Fee + Admin Fee Charges RM1,050.00
Total RM11,000.00
Anda layak memohon Kos sara hidup sepanjang perjalanan kursus. RM19,000.00
Yuran Pengajian + Kos Sara Hidup Yang Dipohon dari Institusi Kewangan. RM30,000.00
Layak untuk pengeluaran KWSP Akuan 2. (jika perlu).
.


Pilih salah satu program Executive Diploma yang anda minat, anda akan ditawarkan satu Program Advanced

Diploma / Higher National dari James Watt College UK untuk melayakan anda mendapat tajaan Bisiswa dari APDF Australia.

*

Program

1. Executive Diploma in Marketing Management
2. Executive Diploma in Entrepreneurship & Management
3. Executive Diploma in Tourism & Hospitality Management
4. Executive Diploma in Technopreneurship*

Program James Watt College (JWC) UK, Scotland's

1. Higher National Diploma in Accounting & Finance

2. Higher National Diploma in Business & Management

3. Higher National Diploma in Marketing & Management

4. Higher National Diploma in Human Resource
*
Lain-lain Program yang ditawarkan

*
MBA ENTREPRENEURSHIP
*
MBA TOURISM & HOSPITALITY

Kunjungilah Institusi Pengangian (IPTS) kami untuk mendapat penerangan terperinci tentang tawaran ini.
*

Training Centre

Excel College of Training & Develepment.

1st Floor, KPPP TNB Building,

#30, Jalan Liku,

off Jalan Bangsar,

59100 Kuala Lumpur.

Sila Hubungi

ZUL ANUAR 013-2979752/019-3999987

email : [email protected]
ym : [email protected]
 
Sponsored Post

jah2008

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2007
Messages
361
Reaction score
0
Points
10
rasanya kat thread lg satu pun ade offer lebih kurang mcm ni...confuse...
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
rasanya kat thread lg satu pun ade offer lebih kurang mcm ni...confuse...

sorry tuan mod..memang dah ada tp rasa thread ni lg sesuai utk tajuk forum..so camna ye nak buat ni..samaada delete yg lama atau transfer dari thrad services offer ke loan,cc offered..minta bantuan tuan mod atau sesapa yg bleh membantu..~X(
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
sorry tuan mod..memang dah ada tp rasa thread ni lg sesuai utk tajuk forum..so camna ye nak buat ni..samaada delete yg lama atau transfer dari thrad services offer ke loan,cc offered..minta bantuan tuan mod atau sesapa yg bleh membantu..~X(
sila PM memana MOD bertugas.. mntk tlg combined je thread berkenaan..
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Dokumen yang diperlukan untuk permohonan.
.



NAME OF APPLICANT:

CHECK LIST FOR EXECUTIVE DIPLOMA APPLICATIONS



1


Photocopy of IC

2


SPM Certificate (SAP NOT acceptable)

3


Letter of Confirmation of Employment from Company

4


Must be minimum aged 21 with 5 years working experience

5


Provide CV / Resume showing min. 5 years working experience

6


2 Passport size photographs

7


Application Fee of RM300/-paid? EXCEL COLLEGE OF TRG & DEV S/B.




CHECK LIST FOR BANK LOAN APPLICATIONS



1


Photocopy of IC

2


Latest 3 months pay slips (Certified by Company)

3


Letter of Confirmation on Employment from Company

4


Bank statement showing salary being credited

5


If married, spouse IC

6


SPM or Diploma or any other qualifications

7


EA Form or EPF Statement
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Dokumen yang diperlukan untuk permohonan.
.



NAME OF APPLICANT:

CHECK LIST FOR EXECUTIVE DIPLOMA APPLICATIONS



1


Photocopy of IC

2


SPM Certificate (SAP NOT acceptable)

3


Letter of Confirmation of Employment from Company

4


Must be minimum aged 21 with 5 years working experience

5


Provide CV / Resume showing min. 5 years working experience

6


2 Passport size photographs

7


Application Fee of RM300/-paid? EXCEL COLLEGE OF TRG & DEV S/B.




CHECK LIST FOR BANK LOAN APPLICATIONS



1


Photocopy of IC

2


Latest 3 months pay slips (Certified by Company)

3


Letter of Confirmation on Employment from Company

4


Bank statement showing salary being credited

5


If married, spouse IC

6


SPM or Diploma or any other qualifications

7


EA Form or EPF Statement
BUM for today!!:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register