Pinjaman kereta rm50k hgga 150k - (black list lyk memohon)

CG Sponsors




aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
pinjaman kereta rm50k sehingga rm150k:-

syarat syarat:-

untuk orang2 yg bukan blacklist..dan blacklist!!!

-mesti menjadi ahli dsgnetwork.com
-mesti bayar rm474.00
-tidak perlu pinjamin
-tidak perlu apa2 dukomen
-tidak perlu slip gaji
-potongan tidak perlu ke bank atau biro angkasa
-pinjaman semuanya melalui dsgnetwork sahaja.


berminat sila hubungi :- 0136301157
 
Sponsored Post

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
La buka lagi thread...thread yg ko da buka tadi dah soalan tu...adesss
 

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
ooo yang tu loan peribadi..ni loan kete lak..ok got it:D
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Ni apa nie? Nak loan pun kena jadi ahli dulu yer?
 

drzairie

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
Ni apa nie? Nak loan pun kena jadi ahli dulu yer?
den nak buek loanlah...den nak boli keto bmw 328 e 46 buleh dapek ko...kok den dah bayar jadi ahli rm 474.00 lopeh tuh pinjaman tak approved camano...apo gerenti yang ekau boleh bori kat den...silo jawab...silo...
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
Betui ka hang nie,aku takut bayar lepas tu melepas...cerita la bagi detail....
 

ajid182

Active Member
Joined
Aug 6, 2008
Messages
1,607
Reaction score
7
Points
25
salam..
MCM MULTI LEVEL JE NI....join 474rgt pastu carik org dl ke pe ni baru dpt loan?terangkan detail skit tuan tanah..
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
ngarut jer website dia nih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register