Pinjaman Bank Utk Kerajaan/Berkanun/Swasta (ctos/ccris/>60%)

CG Sponsors




zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,314
Reaction score
6
Points
60
Staff Kerajaan

Bank Persatuan
๐Ÿ’ Pinjaman sehingga 200k
๐Ÿ’ Kadar tetap sehingga 10 tahun,takde perubahan bayaran bulanan
๐Ÿ’Status kontrak utk Kemas dan Perpaduan
๐Ÿ’Boleh overlap banyak kali walaupun x cukup setahun
๐Ÿ’Cost Of Living tak dikira kecuali hanya tinggal di bandar2 besar
๐Ÿ’Tak memerlukan penjamin
๐Ÿ’Senarai Hitam, Akaun dalam kawalan Bank Negara ataupun terdapat CTOS dialu-alukan utk memohon
๐Ÿ’Boleh tutup hutang2 dari bank lain dan buka hanya 1 biro angkasa sahaja

BANK RAKYAT

๐Ÿ’ˆ JAWATAN TETAP/KONTRAK (at least pernah renew sekali)
๐Ÿ’ˆ INTEREST SERENDAH 3.88%
๐Ÿ’ˆ DAH SAMPAI 60%, GAJI AT LEAST RM1500 (autodebit)
๐Ÿ’ˆ CCRIS / CTOS LAYAK
๐Ÿ’ˆ CCRIS PTPTN LAYAK
๐Ÿ’ˆ AKPK LAYAK (AG PAYSLIP)

KHAS UNTUK PEKERJA GOV / BADAN BERKANUN / GLC

STAFF SWASTA

Gaji RM5,000 dan ke atas
Ccris/ctos layak memohon*(bergantung pada jumlah yang perlu settle)
Wajib sertakan ccriss report terkini
Pembiayaan islamic dari beberapa buah bank.


Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi saya : www.wasap.my/60192143028 ZUL




 
Last edited:
Sponsored Post

marineblue

Permanently Banned - , Spamming in Private Message
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,180
Reaction score
3
Points
25
tt mcm mna nak check samada kita nih blacklist ke ccris ke ctos ke

ke just submit dulu semua doc

bru tau blh lpas ke tak
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,314
Reaction score
6
Points
60
tt mcm mna nak check samada kita nih blacklist ke ccris ke ctos ke

ke just submit dulu semua doc

bru tau blh lpas ke tak
ok klo nak check ccris dkt Bank Negara dan CTOS dkt blkg Bank Of China..tapi klo nak sbmit trus pun boleh..:)
 

japoniser

Super Active Member
Joined
Aug 12, 2010
Messages
5,219
Reaction score
40
Points
70
panel baru expired..leh ke?
 

sepalola2008

Active+ Member
Joined
Feb 8, 2008
Messages
3,212
Reaction score
5
Points
25
ni bank rakyat ke bro...nak obelapping leh tak
 

moneyfinder

Active+ Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
3,540
Reaction score
31
Points
30
ni kalau keje swasta majikan panel bank rakyat tp blacklist ngan bank rakyat leh mohon ker ? blacklist jamin org... :((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register