Pinjaman Bank Utk Kerajaan/Berkanun (ctos/ccris/>60%)

CG Sponsors




zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
KOPERASI DAN BANK-BANK TERPILIH KHAS UNTUK PEKERJA GOV/GLC/BERKANUN/PERSARA
*
*
Perhatian ini bukan syarikat along atau pinjaman wang berlesen seperti pinjaman yang lain.
*
*
KOPERASI DAN BANK-BANK TERPILIH KHAS UNTUK PEKERJA GOV/GLC/SWASTA/PERSARA
*
*
★Tutup hutang lama / kad kredit
★Payslip over 60% layak mohon (AG payslip shj)
★CCRIS PTPTN LAYAK
★CCRIS/CTOS layak mohon
★Tak ada komitmen layak mohon
★High komitmen layak mohon
★Tiada upfront
★Sabah/sarawak (gov) layak
★AKPK layak
★Pencen/persara kerajaan layak mohon
★Polis layak
★Tentera (kapten keatas) layak
*
*
Kami tidak buat untuk :
peniaga gaji cash
*
*
Cepat selagi masih ada peluang..lepas ni dah tak ade offer best macam ni.
*
*
Nak cepat sila whatspp kami ke 60192143028 slip gaji untuk semakan kelayakan.
Klik link dibawah👇🏻👇🏻

wa.me/60192143028



49644325_380362452713559_4040402058925309952_n.jpg


37725419_2115538348487463_5295757816282218496_n.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

marineblue

Permanently Banned - , Spamming in Private Message
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,180
Reaction score
3
Points
25
tt mcm mna nak check samada kita nih blacklist ke ccris ke ctos ke

ke just submit dulu semua doc

bru tau blh lpas ke tak
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
tt mcm mna nak check samada kita nih blacklist ke ccris ke ctos ke

ke just submit dulu semua doc

bru tau blh lpas ke tak
ok klo nak check ccris dkt Bank Negara dan CTOS dkt blkg Bank Of China..tapi klo nak sbmit trus pun boleh..:)
 

japoniser

Super Active Member
Joined
Aug 12, 2010
Messages
5,219
Reaction score
40
Points
70
panel baru expired..leh ke?
 

sepalola2008

Active+ Member
Joined
Feb 8, 2008
Messages
3,212
Reaction score
5
Points
25
ni bank rakyat ke bro...nak obelapping leh tak
 

moneyfinder

Active+ Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
3,540
Reaction score
31
Points
30
ni kalau keje swasta majikan panel bank rakyat tp blacklist ngan bank rakyat leh mohon ker ? blacklist jamin org... :((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register