BTC USD 39,764.0 Gold USD 1,827.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pilihanraya Mengejut bulan Mac 2009?

Setuju Pilihanraya mengejut lepas Mac 2009?


  • Total voters
    0

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
aku baca thestar hari ni...pengerusi dap penang pesan najib akan istihar pilihanraya mengejut lepas bulan mac...
katanya najib sure nak pilih team baru utk memerintah(juga nak test power kot)
setuju ke korang pilihanraya macam ni...
 
Sponsored Post

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
kalo betul terjadi. bungkus la be end..bagus2..
 

mido

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2007
Messages
4,861
Reaction score
12
Points
25
mengarot saja....
nk buat PRU banyak belanja ....
 

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
elok juga pilihanraya... baru pemimpin tersedar dari tidur...
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
hanya Allah Maha Mengetahui.... kita hanya manusia biasa
 

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
berita yg pengerusi dap ni mungkin propaganda je...nak kuatkan parti dia..so cari target lain...
 

xaixee

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2007
Messages
896
Reaction score
3
Points
15
takkan najib nak buat nye...nanti melepas peluang dia nak jadi PM..
 

mido

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2007
Messages
4,861
Reaction score
12
Points
25
kalau nk buat pon bukan Mac 2009...
x logik lansung..
pemilihan UMNO pon abis 28/3....
hehe
 

Emie

Legendary Member
Joined
Jul 19, 2007
Messages
11,955
Reaction score
71
Points
120
kalau nk buat pon bukan Mac 2009...
x logik lansung..
pemilihan UMNO pon abis 28/3....
hehe

mac jugak tp tahun lain kot...:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register