BTC USD 40,020.0 Gold USD 1,864.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pictures update part 1: 20/11/10.Verity track day at sepang

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,741
Reaction score
563
Points
171
Here are a few pictures I took at sepang circuit today. Another pictures will follow later.

ca6ebfd3.jpg


254c069b.jpg


b8480c08.jpg


9c5319f9.jpg


86351170.jpg


f831ffb2.jpg


acbe84cd.jpg


f9c10d1b.jpg


manileandsepang111.jpg


manileandsepang110.jpg


manileandsepang109.jpg


manileandsepang108.jpg


manileandsepang107-1.jpg


manileandsepang102-1.jpg


manileandsepang112-1.jpg


manileandsepang121.jpg


manileandsepang122-1.jpg


manileandsepang123.jpg


manileandsepang124-1.jpg


manileandsepang125.jpg


manileandsepang126.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

gundurowo

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,434
Reaction score
269
Points
91
mlm ni ada event drag kan tak salah aku..

final round :D
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
terbaik...laie gambaqq....
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,741
Reaction score
563
Points
171
mlm ni ada event drag kan tak salah aku..

final round :D

Yelah.. Tapi saya malas nak tunggu. Saya pergi tadi dengan MINI CLUB. Sempatlah 5-6 round pusing kat track.
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,741
Reaction score
563
Points
171
suzuki switf xd masuk korum k???

Saya tak perasan pulak Suzuki swift tadi. Yang ada ferrari club, Honda club, VW golf gti club, Audi, Subaru club, Mazda RX7/8, Nissan GTR, porsche, miniclub Dan super bike club. Kami di sponsor oleh minyak engine Verity.
 

eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,647
Reaction score
73
Points
70
bro.. post lagi gambar...
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
ada mini, ada gt-r....ada....apa yg aku nengok tu? modena ka?

yg wana putih tu? blakang gt-r......
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,804
Reaction score
21,196
Points
1,671
xnkla mini

-ala gmbr 1st 2nd angle dr tepila..amik depan abis keta2 blkg xnmpk..ak nk tgk keta2 blkg tu hehe
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,804
Reaction score
21,196
Points
1,671
ada mini, ada gt-r....ada....apa yg aku nengok tu? modena ka?

yg wana putih tu? blakang gt-r......

f430 tu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register