Pictures part 2: 20/11/10.Verity track day at sepang

CG Sponsors




KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,679
Reaction score
540
Points
161
Pictures part 2: 20/11/10.Verity track day at sepang

































 
Last edited:
Sponsored Post

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,679
Reaction score
540
Points
161
Pictures part 2: 20/11/10.Verity track day at sepang
 

E_ONE

Active+ Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
4,611
Reaction score
6
Points
35
kete Abam klviper pun ada join ker?
 

E_ONE

Active+ Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
4,611
Reaction score
6
Points
35
gambar kat track tu ambil dari dalam kereta saya le. kawan saya duduk sebelah ambil gambar...:p
ooo..kete mini tu ek..x do gambar keto dari luar ker?
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
best nye,,,,,kalau mampu...hehehehe
 

vwgti

Fun Poster
Joined
Sep 4, 2010
Messages
973
Reaction score
2
Points
15
perghhh...geram tgk anuarul nyer avatar...

btw, keter TT pun cun abis, geram tgk BBS rims tu...:))
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,679
Reaction score
540
Points
161
............................................
 
Last edited:

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
nak tau gak la ni, apa saja la yg best ngan mini ni?

ada gak penah aku nengok kat sini, tapi tak penah ride

keta tu....
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,679
Reaction score
540
Points
161
nak tau gak la ni, apa saja la yg best ngan mini ni?

ada gak penah aku nengok kat sini, tapi tak penah ride

keta tu....
orang suka mini ni kerana ianya ada rasa "go-kart handling" tu je. laju tak laju sangat lah. laju sikit dari kancil je..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register