BTC USD 39,084.5 Gold USD 1,821.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(PIC) SITI SAERAH adik Dato Siti Nurhaliza dah kahwin 27/10/10.......(updated)

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
sitisaerahsudahkahwin.jpg


Angin tak ada ribut tak ada, tiba-tiba hari ini Kosmo melaporkan yang Siti Saerah sudah pun berkahwin dengan Saiful Anuar pada 27 Oktober yang lalu. Sebenarnya kami pernah dapat information ini tapi tak berani nak tulis sebab takut tak betul. Apa pun jutaan tahniah kami ucapkan kepada Saerah yang sudah selamat bergelar isteri

sitisaerahsudahkahwin2.jpg


Tiada majlis besar-besaran untuk Saerah. Mungkin sebab nak setelkan yang wajib sahaja. Majlis pernikahan telah dilangsungkan di Kuala Lipis. Yang penting semuanya sudah selamat. Saerah dan suami pun tengah sibuk berbulan madu di Johor sekarang. Semoga cepat menimang anak kelak.

Tahniah sekali lagi kepada Saerah atas perkahwinan ini.
:)cgrock
siti-saerah3.jpg


siti-saerah1.jpg


siti-saerah2.jpg


siti-saerah4.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
saerah ni bukannye yg baru cerai tu ke//??
 

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
aku hengat pic kawen dia tadi..
 

bangzaf

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2007
Messages
14,855
Reaction score
33
Points
120
pic kawen tak de ke?
 

elmyda

Super Active Member
Joined
Jan 5, 2007
Messages
9,552
Reaction score
157
Points
73
low profile ke nk cover ke ada apa2 rahsia nih?
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
takut dah ado isik...issh,jahat mulut den
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
571
Points
166
yg cerai ari tu saida akak diaorg...

cerai ker...adoi....bz sgt la 2 smpi suami bosan....:D:D:D:D:D...

"asyik i jer nk faham u....u xnk faham i...i sunyi ddk sorg2 kat rumah...just tgk u kat tv jer"...:D:D:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register