BTC USD 64,277.5 Gold USD 2,320.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(PIC) NAbiL BERCIUM ni is it really superimpose...??? jom kita terjah tgk org kaji...

mana che nab nak larikkkk tinge tu xleh sorok.....xkan potoshop kot..:)):))

tp..siyes awek ni lg hot dari irma..
tp irma lebih baik dari awek ni..

hot takat nak pakai buang leh je...hahaha..aku siyes suka kat irma tu..kalau aku ni artis gak..aku tekel minah tu..wakakaka..
 
Sponsored Post

keyword paling pemes this month 'video nabil cemolot', 'video nabil cium uqasha', '3gp nabil ciom'. haaaaa! amik keyword ni gerenti jaminan trapik mencanak-canak naik dekat blog kamu. ikikikiki~

ni rase nak bukak web hiburan plak ni...

ohrembes.com
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register