(PIC) KONTROVERSI.....Rihanna ada TATU JAWI di badan utk cover album What's MY NAME

CG Sponsors




adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73


Ada orang kata tatu bertulisan jawi, tetapi kami kata tatu bertulisan arab. Kenapa kami berani berkata begitu? Ada sebab musabab yang akan kami rungkaikan selepas ini.

Ada pemilik blog mendedahkan tulisan jawi yang terdapat di bahagian rusuk Rihanna membawa maksud Aheret Fi Mesiah , di-translate bulat-bulat ikut bacaan jawi. Kami tidak dapat tangkap maksud ayat tersebut, bunyi pun ala-ala bahasa hebrew yang dimiliki oleh bangsa Yahudi. Nak dijadikan cerita, tulisan jawi tersebut diolah dalam bentuk bahasa Melayu, sehingga berbunyi seperti Akhirat Pergi Malaysia. LOL!betul tak betul aku tak tahu..pakar bahasa jawi tolong kaji...



Nak dijadikan isu, penulis blog melibatkan isu Freemason dengan agenda kebencia. Ya, tidak dinafikan agenda Freemason giat diperkatakan oleh orang kita sejak kebelakangan ini, namun jangan sampai setiap perkara pun nak dijadikan isu. Kalau orang Yahudi atau orang luar baca, buat gelak kuat-kuat, membayangkan keobsesan bangsa terhadap Freemason yang tak sudah-sudah, sedangkan bangsa mereka pun tak heran
 
Last edited:
Sponsored Post

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
picture please..
 

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
net korang slow nie..aku nyer computer ok jer ada gambar....
 

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
Apa la TT ni.
bukak topik tp takde gambar..


 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
tatu die 'x' ke bro...haha...pic x timbul pn....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register