[pic beskal geng CG] CG Cycling Club

CG Sponsors




blik

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2009
Messages
3,615
Reaction score
124
Points
33
ASSALAMUALAYKUM WAROHMATULLAHI WA BAROKATUH

aku bukak bilik saja je kot2 ada geng2 CG yang sama hobi dengan aku suka kayuh basikal (aku guna MTB).

dalam ni kita boleh kongsi-kongsi pengalaman, ilmu, nak jual barang second hand ke, set kayuh sama-sama, tukar-tukar info jamboree/funride/tournament/charityride, tukar barang suka sama suka ke...hihihi apa-apa je la ye

aku pon bukan la lama dah dalam bidang ni, baru je lagi nak bejinak-jinak..huhu...hari minggu aku suka kayuh di area bangi/putrajaya/upm (tengok keadaan).

GAMBAR-GAMBAR BASIKAL GENG CG
blik:



wesker:



Siddique87:



world:

tr4falgar:

CL's:

mrlan09:

bolehlah buat kayoh petang-petang :D
naz616:

Hi rider² CG... Rider dari JB check-in...
anief2020:

skunz:

tonka:

mat gen2:

tron:

sepultura:

naj2921:

danaumas:

 
Last edited:
Sponsored Post

potsmoker

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2007
Messages
28,037
Reaction score
47
Points
130
Salam tt

Bagus jg ada thread ni.. tp rasanya mcm da ada lg satu thread serupa kot. Xpela asal ada yg masuk kira ok kan

Aku pun main mtb jg, baru setahun, thn dpn nak servis dan mgkn tukar sikit acc... ada cadangan....?
 

blik

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2009
Messages
3,615
Reaction score
124
Points
33
Salam tt

Bagus jg ada thread ni.. tp rasanya mcm da ada lg satu thread serupa kot. Xpela asal ada yg masuk kira ok kan

Aku pun main mtb jg, baru setahun, thn dpn nak servis dan mgkn tukar sikit acc... ada cadangan....?
eh..dah ada thread serupa ke? kalo mod nak combine pon boleh juga..huhuh...aku main buat je thread ni...

setahun dah lama la tu..aku baru je nak berjinak2 ni...tukar acc tu apa bro?
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,707
Reaction score
29
Points
70
Bagus ni...aku minat nak main..tp xde trek...nk main jlnry..jln xbok..
 

blik

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2009
Messages
3,615
Reaction score
124
Points
33
Bagus ni...aku minat nak main..tp xde trek...nk main jlnry..jln xbok..
banyak je trek bro, kt upm, putrajaya...huhuh...bulan 12 ni ada jamboree di dengkil...gi la join bro..huhuh
 

daudz

Fun Poster
Joined
Jul 10, 2012
Messages
384
Reaction score
0
Points
10
Aku kayuh gak hari2 sebelom gi keje.tapi tak jauh le dlm +-10km 2way.kayuh mountain bike cikai jek.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register