BTC USD 58,037.3 Gold USD 1,784.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PIC ....Ada something kat opis aku??..antu???

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
Dulu opis aku nih penah jadi tmpt shooting drama..drama ape aku tak tau..tapi pelakon dia diana rafar ngn ezany..diorang pakai opis aku malam jer...

tapi kebetulan ada staff aku amik pic time shooting..tetiba ada something plak yg menghairankan aku dan bdk2 opis ku..

sama2 kita saksikan..




ni pic masa diorang shooting kat opis aku..
IMG_1845.jpg



IMG_1846.jpg



IMG_1853.jpg



IMG_1859.jpg



IMG_1855.jpg



dan ini pic yg menjadi kemusykilan aku..

IMG_1856.jpg




pk la sendirik...
 
Sponsored Post

alonso

CG Hardcore Club
Messages
62,520
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
da lama ke pic ni??????
misteri ni...
 

bellaluna

Legendary Member
Messages
11,891
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
adeyh.

kt mane tue.

asal lar aku asik x dpt nengok. :(:)((
 

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
da lama ke pic ni??????
misteri ni...

lama dah...

pic ni pn aku tgk balik..

sbb staff aku ada jmpa rambut panjang dalam 2,3 helai kat kerusi..

aku saje belek balik..

tgk ada benda seh..

terkejut aku..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register