PIC ....Ada something kat opis aku??..antu???

CG Sponsors




badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
Dulu opis aku nih penah jadi tmpt shooting drama..drama ape aku tak tau..tapi pelakon dia diana rafar ngn ezany..diorang pakai opis aku malam jer...

tapi kebetulan ada staff aku amik pic time shooting..tetiba ada something plak yg menghairankan aku dan bdk2 opis ku..

sama2 kita saksikan..




ni pic masa diorang shooting kat opis aku..















dan ini pic yg menjadi kemusykilan aku..





pk la sendirik...
 
Sponsored Post

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
da lama ke pic ni??????
misteri ni...
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
adeyh.

kt mane tue.

asal lar aku asik x dpt nengok. :(:)((
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
da lama ke pic ni??????
misteri ni...
lama dah...

pic ni pn aku tgk balik..

sbb staff aku ada jmpa rambut panjang dalam 2,3 helai kat kerusi..

aku saje belek balik..

tgk ada benda seh..

terkejut aku..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register