To Sell Pewangi kereta California Scents® @RM15 Jom tengok!

CG Sponsors




T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73



gambar sekadar hiasan, tidak semua stok ada seperti di dalam gambar di atas.

Aroma organik dari California Scents®. Unik dan klasik. Aroma yang betul-betul semulajdi. Pewangi biasa dipasaran boleh membuatkan kita pening atau mabuk disebabkan bahan kimia atau alkohol yang dicampur. Lebih-lebih lagi kalau kita letakkan di dalam kereta. California scents® mempunyai aroma yang betul betul natural, tenang, santai dan anda pasti suka.


Cara Penggunaan.
Buka penutup tin dan letak dimana-mana anda suka, kereta, almari, dapur, ruang tamu, ruang pejabat, restoran atau di mana sahaja.

ORIGINAL MADE IN U.S.A

-Spillproof, Compressed plant fiber
-28% grams of 100% organic frgarance oil
-No alcohol

Barang yang wajib dibeli dan dimiliki oleh setiap orang. Percayalah, ramai yang akan cemburu dan tertanya-tanya dengan aroma ini. Kepada sesiapa yang pernah menggunakannya, pasti akan mendapatkannya lagi.



Pewangi yang sedia ada:

* Apple Valley
* Desert Jasmine
* La Jolla Lemon
* Fresh Linen
* Smoke away
* Golden State Delight
* Newport New Car
* Citrus Splash
* Similar to CK-One
* Cherry
* Similar to Eternity
* Strawberry
* Mulberry

Harga 1 unit: RM15.00

Kos Penghantaran
Semenanjung: RM5.00
Sabah/Sarawak: RM7.00

Sila hubungi saya untuk no akaun.

COD at Damansara/Kepong/Sg Buloh.

Terima kasih.


Geng CG yang dah beli:


chopduit - 5 Unit (COD)
maun - 9+1 Unit (POS LAJU)
pecot85 - 1 Unit (POS LAJU)
adn4488 - 4 Unit (COD)
samurai - 3 unit (COD)
ajin_06 - 2 unit (POS LAJU)


:)cgrock

 
Last edited:
Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
macam best ja mesti peleyyyyyyy
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
sorry x perasan arge ade kat title tadi :)

bende ni mmg menarik :)
 

chopduit

Junior Member
Joined
May 1, 2007
Messages
64
Reaction score
0
Points
6
waaaa, T2T kluar dgn produk baru. letak dalam kete cun ni. macam best jer nampak. kalau tak best wa return balik.
 

labu9878

Freshie
Joined
Nov 2, 2009
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
ni kalau beli lebih ada diskaun tak. wa pernah pakai ni masa duduk kat uk. memang terbaik
 

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
waaaa, T2T kluar dgn produk baru. letak dalam kete cun ni. macam best jer nampak. kalau tak best wa return balik.
haha... barang baru, unik, kita share dengan kekawan kat cg ni.
 

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
ni kalau beli lebih ada diskaun tak. wa pernah pakai ni masa duduk kat uk. memang terbaik
oo.. labu9878 pernah pakai produk ke.? mmg terbaik, kat malaysia susah nak jumpa produk ni, kalau ada pun depa beli kat singapore.

Benda ni memang takde jual kat kedai luar sana. Saya dapat benda ni direct. Sebelum saya nak masuk market malaysia secara besar-besaran saya nak market kat cg dulu. Sebab saya percaya pewangi ni ada peminat dia tersendiri.

:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register