Petua buang tahi lalat

CG Sponsors




tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,884
Reaction score
8,265
Points
716
kalau baju anda kena karat / tahi lalat atau rosak akibat 'iron' [ seterika ]

amik


•air dalam bekas
•cuka
•limau nipis

gosok secara lembut~

& jemur di tempat panas [ jika tahi lalat / karat ]

~ saje kongsi tip ni pasal ramai sangat yang buang baju disebabkan hal kecik camnih! kalau tak leh gak..wat kain buruk je
:D




** ni bukan thread seram:-SS ...tapi PELIK (sbb ni 1st time ceq tau :)) ):">:">
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
mmg seram la tomie...huhuhu
 

g_kan

Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
2,280
Reaction score
180
Points
33
campur sekali ke suma benda tu.....?
 

asrul07

Active+ Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
aduh..rajin ke aku nak wat cam tu...tp,gd info..
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
kenapa tetiba aje... ada 2 3 thread citer pasal tahi lalat ni.. sungguh misteri betul ni... :D
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
wah wah wah tomie dah bukak kedai dobi ka:p:p:p
 

KamaKaZe

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
798
Reaction score
2
Points
15
wakakakaka..
seram habisss.. :eek::eek:
taik lalat kat muke bleh buat camtu gak ker?? :-?:-?
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
kalau baju anda kena karat / tahi lalat atau rosak akibat 'iron' [ seterika ]

amik


•air dalam bekas
•cuka
•limau nipis

gosok secara lembut~

& jemur di tempat panas [ jika tahi lalat / karat ]

~ saje kongsi tip ni pasal ramai sangat yang buang baju disebabkan hal kecik camnih! kalau tak leh gak..wat kain buruk je
:D




** ni bukan thread seram:-SS ...tapi PELIK (sbb ni 1st time ceq tau :)) ):">:">
ASTROKKKK!!!:(scam:(scam:(scam:(scam
RAJA ASTROK KENA ASTROKK BALIK..

ayat mmg sebijik ni...:D:D:D:D:p:p:p

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=67758&highlight=tahi+lalat

:D:D
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register