Petronas Petrol Station...!!

CG Sponsors




swarvoski

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2010
Messages
112
Reaction score
0
Points
10
Sape kat sini pernah bukak or memang ade bisnes petrol station petronas nak tanye la...bape biasenye keuntungan 1liter ye....n average keuntungan stp bln lpas tolak modal...
 
Sponsored Post

sideskirt

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
3,819
Reaction score
16
Points
25
bende ni subjektif pada location gak ... ada yg more profit dr kedai,ada yg dr petrol ...

sepanjang aku kat CG ni mcm dah byk gak thread bincang pasal petrol pump ni, leh selak2 sikit ...
:)cgrock
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
selak2 la nanti nampak la...hehe...
 

Jaynazrin

Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
1,470
Reaction score
2
Points
25
dulu aku penah odit petrol station. tak byk komisen dlm few sen per litre. Untung bergantung pada volume sales. Kalau nak buka kedai, kena cari location yg ramai org pakai kereta
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
dulu aku penah odit petrol station. tak byk komisen dlm few sen per litre. Untung bergantung pada volume sales. Kalau nak buka kedai, kena cari location yg ramai org pakai kereta
mmg la modal besar untung ciput..:))
 

swarvoski

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2010
Messages
112
Reaction score
0
Points
10
o yeke...ade sape lagi yg leh bg pendpt...
dulu aku pernah tgk account petrol station sorg kwn aku... mude lagi la.. waris dr bapak die... kat ctu aku tgk rm700k , 600k, 500k sale utk bulan itu... keuntungan die diorg ckp rm100k memang dlm tgn 1 bln...tu la nak tye lg...br sorg sumber je...ni...memang terkejut gak tgk sale besa camtu...
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
o yeke...ade sape lagi yg leh bg pendpt...
dulu aku pernah tgk account petrol station sorg kwn aku... mude lagi la.. waris dr bapak die... kat ctu aku tgk rm700k , 600k, 500k sale utk bulan itu... keuntungan die diorg ckp rm100k memang dlm tgn 1 bln...tu la nak tye lg...br sorg sumber je...ni...memang terkejut gak tgk sale besa camtu...
besar la kalau cam 2..:-? yg aku dengar2 ciput je.#:-S
 
Sponsored Post
Top
Log in Register