Peti Sejuk Jenama ape yg Bagus...???

CG Sponsors




Jenama Peti Sejuk yg Berkualiti......??

  • Panasonic

    Votes: 123 29.6%
  • Toshiba

    Votes: 129 31.0%
  • Sharp

    Votes: 50 12.0%
  • LG

    Votes: 49 11.8%
  • Hitachi

    Votes: 34 8.2%
  • Lain2 Jenama

    Votes: 31 7.5%

  • Total voters
    416

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,159
Reaction score
612
Points
161
Brand electrolux ok ker?:-?
Siapa ada pakai brand ni.
 
Sponsored Post

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,727
Reaction score
103
Points
33
Brand electrolux ok ker?:-?
Siapa ada pakai brand ni.
brand electrolux xsilap aku terkenal dari segi durability dia.

kalau mesin basuh boleh syorkan pakai brand electrolux ni nak2 jenis yg front load.

dekat tempat kerja aku nye fridge pun jenama electrolux.
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
3,862
Reaction score
114
Points
33
so far pakai pakai panasonic dh dkt 10 thn 2 kali dh tkr board elektronik tu,

nk beli baru technician yg dtg repair tu siap bgtau peti ais skrg kualiti dh kurang berbanding model dulu trs tunda plan nk tkr peti ais..
 

amimng

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2012
Messages
722
Reaction score
11
Points
15
aku pkai brand samsung yg inverter..alhamdulillah..sudah 5 tahun berkhidmat.
 

pakciktua

Fun Poster
Joined
Jun 4, 2018
Messages
193
Reaction score
55
Points
20
Electrolux ni saya syorkan kalau vacuum cleaner ..tahun 90 and awal 2000 tu memang mantabb dan lasak vacuum cleaner brand Electrolux ni..

pernah ada fridge electrolux yang biasa biasa ( beli kat Sen Heng atau yang bersamaan tak silap saya)dalam tahun 2008 ke atas .. ok jugak ..end of the day ..body dia tahan bertahun tahun (rasanya 2015 last guna) ..cuma yang menyejukkan tu yang kaler hitam kat blakang tu..brader yang buat maintenen kat apartment kami masa tu bagitau kene tukar lain..so saya tukar jer ..
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,159
Reaction score
612
Points
161
brand electrolux xsilap aku terkenal dari segi durability dia.

kalau mesin basuh boleh syorkan pakai brand electrolux ni nak2 jenis yg front load.

dekat tempat kerja aku nye fridge pun jenama electrolux.
Dulu pernah ada vacuum mmg tahan lama. Peti ais tak pernah try electrolux. Mungkin dlm list. Nak tgk review dulu.
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,833
Reaction score
321
Points
141
Aku tgk dok usha nk beli peti ais

Ape brand yg bagus?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register