Perusuh di Chile beri laluan kepada kereta bomba

Recommended Brokers


nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,659
Reaction score
139
Points
38
Chile merusuh sebab apa?
pasal indon claim nama cili asal dari balikpapan indon , bukan dari negara Chile.

Lau yang latest ni , student merusuh sbb kenaikan harga tambang..
 
Sponsored Post

Arluth

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
9,348
Reaction score
254
Points
91
Bila ingat balik kes tu buat sakit hati je..Yg buat tu dah lepas mana la.
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,133
Reaction score
1,590
Points
191
pasal indon claim nama cili asal dari balikpapan indon , bukan dari negara Chile.

Lau yang latest ni , student merusuh sbb kenaikan harga tambang..
Buat apa lah nak merusuh. Baik baca buku.
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,617
Reaction score
434
Points
81
perusuh KICAP pukul bomba sampai.....
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,001
Reaction score
1,901
Points
141
bomba ni semua org respect...

tapi di malaysia, ada satu kumpulan tu langsung tak respect bomba..
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
10,145
Reaction score
2,090
Points
226
bomba ni semua org respect...

tapi di malaysia, ada satu kumpulan tu langsung tak respect bomba..
betul bro, saya lagi respect Bomba berbanding PDRM .. dan saya rasa malu dengan sesetengah kelakuan bodoh dari kaum saya pun 😢
 
Sponsored Post
Top
Log in Register