Perunding Kewangan : Pinjaman Rumah Diperlukan

CG Sponsors




uTJoE

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
Salam warga CG.

Saya sedang dalam proses pembelian apartment kos sederhana di Shah Alam. Saya memerlukan seseorang dari warga CG yang berkhidmat dengan bank, terutamanya dari Housing Loan Department ( RHB Islamic, Bank IsLam, Maybank Islamic, Eon Islamic, CIMB Islamic and so on so forth). Saya memerlukan sedikit penerangan dan sesiapa yang dapat memberikan khidmat dan loan yang menarik (terumata 100% loan) akan saya pilih.Saya mahukan ISLAMIC loan, bertepatan dengan syariah..tak sanggup dah nak tanggung riba...dah banyak sangat dah... :(:)((

So, boleh pm dan sms saya directly untuk appointment. Its either I come to you or you can come to my office for discussion.

TQ ya..
 
Sponsored Post

uTJoE

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
Takde ke kaum keluarga yang keje kat bank?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Pergi saja ke bank...lagi senang...
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
setau mommy..

AIA - Ridzuan_AIA
Bank Rakyat - Mohd Tarmizie

Itu je tau
 

KilangCetak

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
4,447
Reaction score
29
Points
35
Salam warga CG.

Saya sedang dalam proses pembelian apartment kos sederhana di Shah Alam. Saya memerlukan seseorang dari warga CG yang berkhidmat dengan bank, terutamanya dari Housing Loan Department ( RHB Islamic, Bank IsLam, Maybank Islamic, Eon Islamic, CIMB Islamic and so on so forth). Saya memerlukan sedikit penerangan dan sesiapa yang dapat memberikan khidmat dan loan yang menarik (terumata 100% loan) akan saya pilih.Saya mahukan ISLAMIC loan, bertepatan dengan syariah..tak sanggup dah nak tanggung riba...dah banyak sangat dah... :(:)((

So, boleh pm dan sms saya directly untuk appointment. Its either I come to you or you can come to my office for discussion.

TQ ya..
alamak, mak aku ejen utk bank al-rajhi, tapi jauh lak kat johor...hehehe...
 

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
salam tuan tanah, dah dapat ke pinjaman perumahan yang sesuai? kalau belum... boleh cek siggy saya.
terima kasih
 

rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
kaum keluarga xde...
kaum kerabat ada arr bro..
camne ?
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
bgs tuan tanah nie bg peluang kat warga CG
 
Sponsored Post
Top
Log in Register