Perumahan PR1MA Tak Dapat UNIFI / MAXIS FIBRE.. Internet Macam Mana?

CG Sponsors




Kassim Hensem

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
3,365
Reaction score
98
Points
30
Salam semua...

Aku baru dapat tau Perumahan PR1MA tak dapat internet UNIFI dan MAXIS FIBRE.

Habis kalau tak dapat UNIFI dan MAXIS FIBRE macam mana nak layari internet?


Sesiapa yang duduk perumahan PR1MA boleh komen?
 
Sponsored Post

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,077
Reaction score
544
Points
111
PR1MA mana ni...
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
27,129
Reaction score
604
Points
171
setahu aku klu highress ni speed je yg terkesan.. klu sampai x masuk unifi ni maslaah developper .. developer kene sediakan facility basic isp yg akan masuk.. tapi biasa nya salah satu je maxis atau time atau unifi.. klu developer kata x masuk... maksud nya cable fiber x ada
 
Sponsored Post
Top
Log in Register