BTC USD 48,841.1 Gold USD 1,784.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perubahan yang berlaku dikawasan anda selepas pilihanraya

azam575

CG Hardcore Club
Messages
99,631
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,631
Reaction score
832
Points
576
Salam,

MAri kita bincang2 dan war2 kan perubahan yang berlaku dikawasan anda selepas pilihanraya. Nyatakan apa yang dilakukan oleh memana kerajaan samada baik atau buruk. Kalau ado gambar lagi bagus.

Ingat, disini tread pebincangan dan berforum dengan baik...jgn hentam menghentam... kalau nak jugak hentam, sila kemukankan bukti hehehe :D

Aku mula dulu hehehehe

Perubahan di Kampung aku, LEKIR MANJUNG

1. Jalan di sepanjang batu 8 di turap baru.
2. jalan masuk ke masjid batu 8, dibina baru
3. jejantas dibina di depan sekolah rendah di batu 8

heehehe ni jer lah yg aku tau sbb aku nampak perubahan nie. jika ado forumer di kawasan aku nie.. meh ler kongsi....ek.. baik ke buruk...


utk kawasan lain......sila-sila hhehhe :D :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

akay

Banned
Messages
14,865
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
tmpat aku sebab diaorg mmg dari dulu mnang selesa so xde ape2 perubahan la..
kot ade pon kena tunggu pilihanraya umum lagi 5 taun
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Messages
25,324
Paid Membership
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,324
Reaction score
558
Points
176
kat putrajaya takde beza, buat pertandingan bunga api tapi tak bagi org ramai tgk dekat2, kene bersesak2 kat 1 tempat je.
 

pijoe

Legendary Member
Messages
13,525
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,525
Reaction score
1,387
Points
231
deleted
 
Last edited:

epbx

Super Active Member
Messages
7,015
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
tempat aku kat setapak... dulu masa BN menang kat sini ...parking free...sekarang bila pas menang...parking dah kena bayar... aku dah agak BN ni dengki bila PR menang...mesti nak menyusahkan rakyat ...konon kononnya PR memerintah lagi tekankan rakyat....

wah.......
nie dah bagus........
asyik nak free jer.......
dok dlm utan ler........:eek::eek::eek:
 

epbx

Super Active Member
Messages
7,015
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
tmpat aku x ada perubahan.......
YB tggu bonus jg..........
x penah nmpak batang idung pun...
 

epbx

Super Active Member
Messages
7,015
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
kat putrajaya takde beza, buat pertandingan bunga api tapi tak bagi org ramai tgk dekat2, kene bersesak2 kat 1 tempat je.

dah bunyi pun bunga api......
x yah ler p dekat2...
bkn lawan bola sepak......
dok ler jauh2...:eek::eek::eek:
 

akay

Banned
Messages
14,865
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
kat area umah sewa la ni xyah bayar air dah..
da lupa cara2 nak bayar bil air ni sejak beberapa bulan yg lepas
 

ezis2u

Super Active Member
Messages
9,747
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
projek pembangunan sama jerk still continue walaupun kerajaan dah berubah...

kat masjid ada skit perubahan dulu masa BN, ketua kampung berucap tiap kali raya (aidilfitri & aidiladha) tapi skrang tak lagi tak tau naper...ketua kampung pun dah tukar gak...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register