BTC USD 50,033.4 Gold USD 1,825.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pertunjukkan bungapi sempena perasmian hotel atlantis di Dubai

Sponsored Post

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
yg untung mat saleh yg provide bunga api gak:eek::eek::eek:
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
yg untung mat saleh yg provide bunga api gak:eek::eek::eek:

btol..btol..btol...:D:D
tp mana ko tau dorang ambik fire work tu kat mat salleh???:-?:-?
tah2 dorang beli kat china jek..
pak arab mau safe budget....
mana tau...:">:">:">
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
lawanya bunga api nih.....
 

damiaphang

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
7,626
Reaction score
53
Points
70
baper banyak ye...
banyak tul duit derang yek...
 

leica

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2007
Messages
426
Reaction score
19
Points
25
sure ke real fire work ni?? bukan fake yg mcm olypics opening ceremony kat china ari tu ke??? kalau real nye bunga api, mmg byk btol $$$ pak arab ni..
 

leica

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2007
Messages
426
Reaction score
19
Points
25
$35,000: cost of one night in the Bridge Suite :eek::eek::eek::eek:

patut le opening pun grand
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
sure ke real fire work ni?? bukan fake yg mcm olypics opening ceremony kat china ari tu ke??? kalau real nye bunga api, mmg byk btol $$$ pak arab ni..

dngr dari CNN, $20 million baii!! lagi mahal dari olimpik!! kylie minogue wat show situ je dah kebas $4million dapat, memang haram tol sheikh2 arab ni....adeh #:-S
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register