Pertumbuhan ekonomi Malaysia tahun depan dijangka merosot

CG Sponsors




rsat

Fun Poster
Joined
Aug 4, 2011
Messages
983
Reaction score
104
Points
33
Wow handal nya jibby...siap ada statistik lagi
Tapi biasalah ya jibby
Ada hal u lebih dari org lain
Ada part u kurang dari org lain

Rakyat tanam sayur...okey juga sendiri tanam dan sendiri makan
Kurangkan risk racun kimia pada sayur sayur sbb sendiri tanam sendiri monitor

Abg jibby pon apa kurangnya
Motor kapcai dan kangkung masih saya igt juga

Apa pon syabas
Setiap org ada lebih dan ada kureng nya
Kalau bab memajukan negara memang DSN win..bukan mcm puak puak ko..suka main jual - jual..lepas tu pinjam - pinjam...Bila org tanya dalam Dewan Rakyat mula la duk pusing - pusing kata...nak jawab pun mcm ayam berak kapur..
 
Sponsored Post

pinjamankereta2013

Fun Poster
Joined
Feb 8, 2013
Messages
747
Reaction score
110
Points
33
Kalau bab memajukan negara memang DSN win..bukan mcm puak puak ko..suka main jual - jual..lepas tu pinjam - pinjam...Bila org tanya dalam Dewan Rakyat mula la duk pusing - pusing kata...nak jawab pun mcm ayam berak kapur..
Sama je la
Kenapa dulu org tanya 1mdb dok pusing pusing juga
Pi mai pi mai tang tu juga
 

pinjamankereta2013

Fun Poster
Joined
Feb 8, 2013
Messages
747
Reaction score
110
Points
33
Betul tuan. DSN ada lebih ada kurangnya.
Compare DSN ni berhujah berbanding DSA/Rafizi/LGE nampak berbeza.
DSN guna fakta statistic berbanding DSA/Rafizi/LGE guna formula yang tak ujud.
Formula yang paling mantap tapi tiba2 tak boleh diguna pakai bila mereka jadi kerajaan.
1mdb tu mcm mana plak
Wujud ker meniaga nya
Ada lebih ada kurang juga kan
 

SMI6

Banned
Joined
Jan 3, 2016
Messages
2,488
Reaction score
500
Points
76
1mdb tu mcm mana plak
Wujud ker meniaga nya
Ada lebih ada kurang juga kan
Wujud la bang siap bandar Malaysia lim guan eng kata best Malaysian project 40 billion Tu project 1MDB la bang alahai. Kalau 1MDB tu masalah sgt jual la aset 1MDB.
 

pinjamankereta2013

Fun Poster
Joined
Feb 8, 2013
Messages
747
Reaction score
110
Points
33
Nak kaitkan dengan 1MDB jugak..duk meratib mende sama lah..kes tgh bicara..tak yah loklak sgt..
Aiii panas plak abg nie
Relek la bang
Hak saya la nak fikir apa pon
Saya tak halang pon abg nak bagi pandangan abg

Loklak mana mana parti pon ada loklak
Betul dok
 

rsat

Fun Poster
Joined
Aug 4, 2011
Messages
983
Reaction score
104
Points
33
Aiii panas plak abg nie
Relek la bang
Hak saya la nak fikir apa pon
Saya tak halang pon abg nak bagi pandangan abg

Loklak mana mana parti pon ada loklak
Betul dok
Bagi pandangan ok tapi biar la berfakta sikit. Jgn asyik suka nak kencing berterabur je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register