BTC USD 38,257.8 Gold USD 1,799.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pertanyaan

ahmadfaizal

Freshie
Joined
Oct 31, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
salamz smua n selamat sejahtera..

saya faizal,
Disini sy ada satu pertanyaan,
dahulu saya ada blacklist CC sebanyak Rm4k dan telah membayar full settlement dan juga telah mendapat Release letter dari pihak bank berkenaan.
Tetapi sehingga sekarang bila sy memohon Unsecured loan mesti direjectnya.saya juga tidak mempunyai ape2 hutang seperti rumah,kereta dan juga CC yg lain.
Fresh la katakan..tapi apesal diorg reject erk..pelik betul..
sesiapa yg dapat menolong untuk mendapatkan personal loan atau CC sila hubungi saya di 0174718119 atau leh emailkan [email protected]

Tq
 
Sponsored Post

buffet2

Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
1,249
Reaction score
29
Points
40
salamz smua n selamat sejahtera..

saya faizal,
Disini sy ada satu pertanyaan,
dahulu saya ada blacklist CC sebanyak Rm4k dan telah membayar full settlement dan juga telah mendapat Release letter dari pihak bank berkenaan.
Tetapi sehingga sekarang bila sy memohon Unsecured loan mesti direjectnya.saya juga tidak mempunyai ape2 hutang seperti rumah,kereta dan juga CC yg lain.
Fresh la katakan..tapi apesal diorg reject erk..pelik betul..
sesiapa yg dapat menolong untuk mendapatkan personal loan atau CC sila hubungi saya di 0174718119 atau leh emailkan [email protected]

Tq

ko punya company leh buat potongan gaji ngan bank rakyat tak?
kalu boleh pm aku...
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
salam,

ala ciannyer, dah bagi setel sumer pun masih kena banned...

BNM tak clear kan ko punyer nama lagi tuh...
 

zaifika

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2007
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
clear

paling kurang pon kalau ccris 6 bulan baru clear...
kalau nak apply gak kena bawa surat satllement...tp dah ade history bad payment memang susah sikit...tapi kalau ade agent yg boleh kawtim...x de masalah punyer...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register