BTC USD 58,975.8 Gold USD 1,796.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help pertanyaan:VOC?

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,869
Reaction score
56
Points
80
ape mnde VOC ni?ade sape2 pernah join natang ni?

http://www.viponlineclub.com/

yg aku tau mmber aku ade join ntg ni...main cr org ar..MLM...

ni ayat2 die:
VOC adalah satu system dipunyai oleh Ocean Mall Trading Sdn Bhd and of coz kalo dah Sdn Bhd mestila ada lesen perniagaan.HQ kat Shah Alam dimiliki oleh seorang hartawan melayu..org Islam kita....sykt hanya terlibat dgn penjualan portal iklan je ...bukan pelaburan haram...bukan skim cepat kaya...bukan saham merapu..atau MLM sapa yg join dapat la portal iklan tu..sapa buat marketing on behalf of company, dia dapat la KOMISYEN RM100 setiap seorang n boleh overiding sampai level 7..portal iklan kami ni GLOBAL tau n dpt visitor yg paling tinggi setiap hari...

ape kjdh klu kne cari org tu bkn MLM?

aku cme nk tau la kot2 geng2 cg ade info...k..wslm...:D
 
Sponsored Post

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
ak penah tngok VOC nie lam FB ...tp ak tatau apebenda yg diniagakan nie ...hehehe...
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
aku igtkan VivaOwnerClub hehehhe :D
silap lak, ni adik bradik yg kantoi tu ke/.?
 

rc36v4

Active+ Member
Paid Membership
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,072
Reaction score
14
Points
25
Volatile Organic Compound nie!!!:)):)):)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register