BTC USD 48,459.5 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pertanyaan Kepada Pengusaha Santan Kelapa

TheLucky

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2010
Messages
2,518
Reaction score
8
Points
25
kalau pandai dan rela dgn pekerjaan ni dah lama aku usahakan buat, sebab sgt berpotensi bisnes santan ni.
 
Sponsored Post
Joined
Feb 23, 2021
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Salam
Sy ni baru nak start berbisnes santan kelape ni..
tapi tengah buat kajian lagi pasal untung rugi product ni ngan die punye pasaran..:D

Jadi kalau sape2 kat sini yang sudi berkongsi sedikit ilmu ngan saya yang br nak mule ni..sy hargai la sngat2..:">:">:">

Sebabnye sy rase la kn, product ni boleh bawak pergi jauh la..setakat ni br tngah survey2 mesin2 memang agak mahal la.6k++
tp kira ok la:D:D

Jd sape2 yg ade pengalaman jom kite kongs
salam boss...mcmmna bisness,masih berjalan atau macammane?
Salam
Sy ni baru nak start berbisnes santan kelape ni..
tapi tengah buat kajian lagi pasal untung rugi product ni ngan die punye pasaran..:D

Jadi kalau sape2 kat sini yang sudi berkongsi sedikit ilmu ngan saya yang br nak mule ni..sy hargai la sngat2..:">:">:">

Sebabnye sy rase la kn, product ni boleh bawak pergi jauh la..setakat ni br tngah survey2 mesin2 memang agak mahal la.6k++
tp kira ok la:D:D

Jd sape2 yg ade pengalaman jom kite kongsi sesikit ye:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register