Pertanyaan amal trust

Recommended Brokers


Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,079
Reaction score
44
Points
30
Salam warga cg.. just nak dapatkan review ade ke x warga cg yang melabur kat ngan unit trust nie...
http://amal-trust.com/

Sekian tq..
 
Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,849
Reaction score
310
Points
81
Dah try google, tak banyak info pasal amal trust ni.
Kalau ikut ROI, tinggi dah tu - sebulan 3% lebih kurang.
 

Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,079
Reaction score
44
Points
30
Dah try google, tak banyak info pasal amal trust ni.
Kalau ikut ROI, tinggi dah tu - sebulan 3% lebih kurang.
Yup.. tp nak tgk review dulu mane tahu ade warga cg yg pernah join.. ingat nak pam sikit dalam 2-3k pastue peram 5-6 tahun ke
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
76
Points
30
dalam tu tulis dah 7 tahun, tapi..
google tak banyak info
orang pon xder info
yang penting dia blame orang melayu kurang melabur dalam tu
ejen tak ada ke
ini pelaburan ke simpanan?
 

Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,079
Reaction score
44
Points
30
dalam tu tulis dah 7 tahun, tapi..
google tak banyak info
orang pon xder info
yang penting dia blame orang melayu kurang melabur dalam tu
ejen tak ada ke
ini pelaburan ke simpanan?
Baca dalam website tue setahun minimum untuk matang.. kira lepas setahun baru jadi simpanan...
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,064
Reaction score
237
Points
73
Illegal tu...
Xnmpak berdaftar pun..fix return profit pada pokok pun dh jelas salah...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register