Pertandingan Trading 24 jam je - Sesuai untuk trader yang takda modal nak trade

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20795
USD / JPY
103.84
GBP / USD
1.35885
USD / CHF
0.89080
USD / CAD
1.27372
EUR / JPY
125.433
AUD / USD
0.7703

CG Sponsors




Sponsored Post

mtvortex

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
1,724
Reaction score
275
Points
41
Earn your first deposit or just have a nice time while taking part in 24-hours race for the first prize!

http://www.brocompany.com/contest/rr/

ada kenalan aku pernah menang 1st prize

dapat USD 1,000

tapi duit tu tk boleh withdraw

tapi dijadikan modal untuk trading

profit dari trading tu boleh withdraw :D
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

selamat mencuba

Jom Lahirkan Banyak Trader Melayu!!! - Yg berjaya Of Coz!
nak try jugak ni.. walaupun asyik rugi memanjang je..:)):)):))
 

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
ada thread yg aku ckp 18,000pip satu hari tu kn?

org tu yg recommend aku ni benda...

nk masok tapi mcm can't b bothered bkn ada duit tapi aku ada byk benda nk blj/baca/test so cam time tk cukup

gd luck guys
 

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
wei tkda org join ke? buat penat je aku buat thread ni sob sobs...
 

cyberkids

Super Active Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
5,428
Reaction score
35
Points
70
ari ni pun leh trade ke??????????????
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Automatic trading systems are prohibited.
 

cyberkids

Super Active Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
5,428
Reaction score
35
Points
70
depo ngan wdrw kai pe broker ni??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register