BTC USD 57,557.0 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pertandingan Forex CariGold (Liteforex & Instaforex)-Pendaftaran Dibuka

Status
Not open for further replies.

Kimie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
ok... ade pengumuman....

pertandngan ni terpaksa di batalkan atas sebab2 tertentu..

curently ade 30 orang yang mendaftar untuk pertandingan ni,

semuanya dari forum,email list and ym list..

sejak dari semalam refund dah dibuat.. jadi, orang2 yang berkenaan, sila check acc maybank dan liberty masing2...

sepatutnya boleh diteruskan pertandingan ni, hadiah2 semua dah disediakan, tapi ada masalah2 yang tak dapat dielakkan..

for everyone, thanks for asking, thanks for participating, its been a hard time for me..


thanks for liteforex & instaforex malaysian IB, Carigold admin, and pada semua orang yang membantu/mendaftar untuk menjayakan pertandingan ini, tetapi ianya terpaksa dibatalkan... maaf sekali lagi...
 
Last edited:
Sponsored Post

kayrol

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2007
Messages
351
Reaction score
0
Points
20
Yuran dah bagi tau..Hadiah blom tau lagi..:D
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
hadiah kat siggy dia tu
 

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
hadiah2 untuk pemenang:

tempat pertama: percutian ke bali untuk 2 orang beserta wang sebanyak 1000rm..

tempat kedua: wang sebanyak 500rm beserta hamper.

tempat ketiga: wang sebanyak 300 rm beserta hamper..

best gak nih..
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
dah jadi CGLS ko kimie..masyuk giler skrg
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
sape sape pun layak ikut tournament ni ye ?
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21633
USD / JPY
108.590
GBP / USD
1.39850
USD / CHF
0.90142
USD / CAD
1.21356
EUR / JPY
132.081
AUD / USD
0.78442

CG Sponsors




Top
Log in Register