BTC USD 62,190.4 Gold USD 1,764.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Personal Loan HOT HOT !!T(Tutup kejap thread)

[email protected]

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,692
Reaction score
93
Points
135
Dah byk sangat permohonan ni so saya tutup sekejap thread ni utk uruskan semua yg dah berurusan dgn saya. Org Penang dan Kedah yg bolei datang opis di pulau bolei kontek utk dapatkan alamat opis dan berurusan di sana. thanks

Salam to all

Nak buat personal loan tapi x lulus?
Gagal mendapatkan pinjaman kerana komitmen yang tinggi?
Berminat tetapi tidak bekerja dan tidak mempunyai slip gaji?

Apa kata anda cuba servis kami yang Hot Hot!!
Loan bank tempatan (bukan along)

Servis kami melibatkan bayaran proses (lepas loan lulus) dan jumlahnya bergantung kepada kritikalnya masalah anda. Jadi kalau ada masalah baru try servis kami, kalau masih blei apply cam biasa sila rujuk ejen2 bank.

Bincang dulu, setuju kalu baru kita proces. tak setuju no problem.

Tetapi ada satu syarat utama iaitu kena ada ccris report. sila dapatkan di bank negara dekat ngan dewan sri pinang @ padang kota.

UPDATE!! 22 Nov 2010 *sori buka thread sblm ni tanpa info yg mencukupi
loan tanpa slip gaji mengambil masa lebih dr 3 bulan
jumlah pinjaman akan meningkat dr masa ke semasa
kad kredit juga akan dimohon sekali dan kad kredit boleh mencecan lebih 150k (ikut lama mana nk peram)

Bahan2 yag diperlukan jika berminat
1) ccris report
2) no acc dan kad atm (baki dlm acc rm10)
3) salinan ic
4) deposit 200 (refund balik bila dah buleh wat loan @ lebih 3 bln "lulus atau gagal", burn kalau tarik diri) yg ni saya selaku tt akan tanggung jika kena scam
 
Last edited:
Sponsored Post

[email protected]

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,692
Reaction score
93
Points
135
salam, dok kl x leh ke buat bro.

blom bleh lagi tuan
nanti da blei saya update sinih
utk yg berminat tu hold jap
saya buat satu2
berjaya satu yg lain follow
senin ni nk masuk satu kes tak kejer tadak payslip.
 

[email protected]

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,692
Reaction score
93
Points
135
menarik ni... agak2 berapa peratusan nak boleh lulus tu?

x brani janji tp sblm ni cina wat ok jer sbb yg lulukan pon org kami gak. yg berani nk offer tu sbb da ramai lulus kalau dak malas gak nk offer sevis ni. kang kena cop scammer lak :)
 

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
x brani janji tp sblm ni cina wat ok jer sbb yg lulukan pon org kami gak. yg berani nk offer tu sbb da ramai lulus kalau dak malas gak nk offer sevis ni. kang kena cop scammer lak :)

asalkan tak amik upfront tarak hal punya la.. apa salah mencuba... up! untuk servis ni...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register