• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Personal Loan Gov RCE CCRIS, SAA, CTOS & AKPK LAYAK!! Proses SEPANTAS 3 HARI!!

Recommended Brokers


juicemaker09

Junior Member
Joined
Jun 11, 2013
Messages
53
Reaction score
0
Points
0
nope, kalau dorg penipu, ak pun ditipu lah??
masalahnya ak siap berhenti kerja gov,
buat bisnes yg ak pnjam loan under dorg.
dah 5 tahun dan baki pinjaman ak lagi 2 tahun baki
xpernah timbul apa2 masalah pun setakat ni
Kalau ada lebihan ptotongan, kena call company kan utk pengesahan baki pembayaran tu? Sebab dgr2 dorg akan pulangkan balik duit. Yang penting ada bukti mcm statement.
 
Last edited:
Sponsored Post

juicemaker09

Junior Member
Joined
Jun 11, 2013
Messages
53
Reaction score
0
Points
0
YIR tu interest dia xtetap aku rasa ada member yg kena interest 3.5% ada yg 4.99% mcm tu lah standard bank jgak tapi ni process laju
Agak tinggi tapi ok lah bagi loan yg tak banyak masalah utk buat loan sebab kalau loan bank, 1 document x cantik, automatik x lulus
 

lizahmaembong

Freshie
Joined
Jul 15, 2019
Messages
11
Reaction score
0
Points
0
nope, kalau dorg penipu, ak pun ditipu lah??
masalahnya ak siap berhenti kerja gov,
buat bisnes yg ak pnjam loan under dorg.
dah 5 tahun dan baki pinjaman ak lagi 2 tahun baki
xpernah timbul apa2 masalah pun setakat ni
yelah dah masuk surat khabar tak kan tak percaya. kena la beringt sebelum kena
 

lizahmaembong

Freshie
Joined
Jul 15, 2019
Messages
11
Reaction score
0
Points
0
sokong! sebab ramai org kerja government yg xlepas loan bank,
dorang akan pergi ke RCE ni buat loan under Yayasan Ihsan Rakyat.
jadi mana ada istilah ah long. try dulu tanya dgn agent dorg.
ak pon xpaham tang mana yg scammer nya dorg tu hahahahahaha
kau tahu dulu ada kes yg dorang ni lambat nk settle dokumen pastu call tak angkat and macam mcm lah sebab tu orang kata dorang ni scammer
 

bluemana00

Freshie
Joined
Jul 15, 2019
Messages
9
Reaction score
0
Points
0
kau tahu dulu ada kes yg dorang ni lambat nk settle dokumen pastu call tak angkat and macam mcm lah sebab tu orang kata dorang ni scammer
betul tu sebab tu orang kata yg yayasan ihsan ni scammer. sbb ada berita sebelum ni
 

fogofo

Junior Member
Joined
Jun 19, 2013
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
baik pinjam bank ja lebih selamat
Pasti? Sama je sis, bank ke yayasan ke ada cerita masing masing. Kalau orang dah nak tipu nak buat macam mana. Orang luar oleh je menyamar jadi bank. Sebab tu kena pastikan yang mana tipu yang mana betul. Lebih baik contact company kalau raugu - ragu. Yir ni ada website dia.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register