Personal Loan dari Local Bank

Recommended Brokers


del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
Assalamualaikum dan Selamat sejahtera warga Carigold.

Di sini saya menawarkan khidmat Personal Loan dgn Local Bank.(Sounthern, Standard Chartered, OCBC)
Saya kan membantu anda mendapatkan Personal Loan dari bank2 tempatan.

Syarat syarat :

1. Berumur 18 tahun ke atas.
2. Warga negara Malaysia
3. Mampu bayar balik pinjaman

Requirement utk permohonan:

1. Payslip (slip gaji ) 3 bulan yang terkini
2. EPF
3. Salinan IC

Untuk pengetahuan warga Nogold. Black list tidak dpt kami bantu.
Kami hanya dpt membantu mereka yg bergaji rendah sahaja.

Untuk maklumat lanjut hubungi saya
YM:[email protected]
 
Sponsored Post

mfazy121

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2006
Messages
425
Reaction score
12
Points
15
M'slm...
boleh lebih terperinci berkaitan

brp peratus dikenakan?

brp thn max bayaran?

brp kali gaji dibenarkan?

sektor pekerjaan yg layak?

Sekian.
 

kasturi

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2006
Messages
13,525
Reaction score
3,270
Points
196
soalan tambahan :
ada kena byr dulu ke proses loan?

dpt penuh ke?

mudah ke nak lulus ?
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,060
Reaction score
1,616
Points
101
Assalamualaikum dan Selamat sejahtera warga Carigold.

Di sini saya menawarkan khidmat Personal Loan dgn Local Bank.(Sounthern, Standard Chartered, OCBC)
Saya kan membantu anda mendapatkan Personal Loan dari bank2 tempatan.

Syarat syarat :

1. Berumur 18 tahun ke atas.
2. Warga negara Malaysia
3. Mampu bayar balik pinjaman

Requirement utk permohonan:

1. Payslip (slip gaji ) 3 bulan yang terkini
2. EPF
3. Salinan IC

Untuk pengetahuan warga Nogold. Black list tidak dpt kami bantu.
Kami hanya dpt membantu mereka yg bergaji rendah sahaja.

Untuk maklumat lanjut hubungi saya
YM:[email protected]
Hello,

If you needed any fees during registration, please verify yourself with us first. If really free, please continue advertise. Nowadays, lots of frauds in loan application requesting applicants to submit some money as registration fees and after that they gone with the wind. We care about our members here.

Fyi.
 
Last edited:

del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
Fee

berapa percent bergantung pada bank yg memberi loan.
Saya cuba membantu rakan2 carigold dptkan personal loan dlm 5k ke 20.
kepada yg bergaji kecil kami akan bantu dgn membuat semula slip gaji dn epf statement. Fee di kenakan ialah rm 500. sekiranya bank tak approve kami akan pulangkan 40% dr fee tersebut. tiada charge tambahan. bank mudah lulus ambil masa semggu utk approve.buat masa ini kami deal dgn southern, ocbc dan standart chartered.tq
 

mfazy121

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2006
Messages
425
Reaction score
12
Points
15
Fees?

Elok benar pendekatan Mr Dann,

tapi sbg banker,

sy nak cerita sdktlah, jk ada sesiapa yg dok promote apa jua kemudahan utk sesebuah institusi kewangan,

pertama sekali
TIADA YURAN KEAHLIAN @ WANG PROSES!

kedua,
bank tidak lantik ejen, kita ada marketing staff sendiri!

ketiga,
mungkin ada skim MEMBER-GET-MEMBER, ini yg dimanipulate oleh cerdik pandai semata2 mendapat habuan jika permohonan berjaya!

Sekian.
SEKADAR MEMBANTU.
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,060
Reaction score
1,616
Points
101
berapa percent bergantung pada bank yg memberi loan.
Saya cuba membantu rakan2 carigold dptkan personal loan dlm 5k ke 20.
kepada yg bergaji kecil kami akan bantu dgn membuat semula slip gaji dn epf statement. Fee di kenakan ialah rm 500. sekiranya bank tak approve kami akan pulangkan 40% dr fee tersebut. tiada charge tambahan. bank mudah lulus ambil masa semggu utk approve.buat masa ini kami deal dgn southern, ocbc dan standart chartered.tq
So you need to be verified first. Please send along your copy of IC, staff passcard, license. All this 3 items is mandatory. Please forward all your copies to [email protected] . Thanks.
 

del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
saya mmg bukan agen. tp saya cuba membantu rakan2 yg susah sgt nk approve loan. psl fees tu terpulang pada mereka yg berminat. kami bantu mengunakan cara kami supaya loan ble approve. so terpulang pada semua. pada admin, saya kan bg semua requirement tu secepat mungkin. saya bkn dtg nk scam tp cuba bantu.tq
 

del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
jujur

so far sy bkn nk menipu, sblm ni sy bt secara ofline, so skrg beralih ke online. drpd 100% yg apply biasa 80% alhamdulillah berjaya dn berpuas hati dgn perkhidmatan yg sy tawarkan. Lg skali sy beritahu, sy bkn agen dr bank atau berkerja dgn bank. sy hanya org perseorangan yg nk mambantu kawan2 yg apply loan tp tak dpt. asalkan bila dpt loan ble gunakan duit tersebut dgn baik, dn payment ok.sy akan cuba membantu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register