Personal class make up = PERCUMA!!

CG Sponsors




leenzandaman

Junior Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
53
Reaction score
0
Points
6

Assalamu'alaikum..

Minat nak belajar facial + solekan simple? tapi takde org yg nak jaga anak?Jangan risau,kami boleh datang ke rumah anda,macamana..menarik tak??:)

Ketahui Cara Penjagaan Muka yang berkesan

- Belajar Cara Menjaga&Membelai wajah,diri dengan betul

- Teknik Solekan Simple untuk ke pejabat dan harian

- Bagaimana untuk memilih produk skincare dan makeup yang sesuai

- Dari skincare hinggalah pada makeup basic akan diajar

"wanita tidak boleh dipisahkan dengan kecantikan..."




Sesiapa yang berminat untuk join skin care class (free)/beauty make over workshop kami, boleh hubungi saya, Beauty Consultant anda. Kepada yang berada di Cheras,Kajang,Bangi,Ampang kawasan yang sewaktu dengannya, boleh terus berjumpa dengan saya atau hubungi saya utk sessi percuma personal class make up di rumah anda.



Utk keterangan lanjut, sila hubungi....
HP : 013-2099987 -Puan Norazleen
Email / YM : [email protected]
[/FONT]
 
Sponsored Post

leenzandaman

Junior Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
Bukan setakat itu, malah set penjagaan kulit TIMEWISE Mary Kay adalah produk melawan penuaan yang semakin menjadi sebutan wanita kini! Set ini terbahagi kepada 2 iaitu utk kulit normal hingga kering dan kulit kombinasi & berminyak. Saya menggunakan produk Mary Kay sejak disember 2007 dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Thank you Mary Kay!



Produk dari US ini yang sebaris nama dengan produk kaunter lainnya seperti SKII adalah merupakan produk yang sekarang ini menjadi sebutan wanita-wanita di luar sana kerana kejayaannya menyelesaikan beberapa masalah kulit wanita hari ini.

Harga produk yang sangat berpatutan dengan penggunaan dalam jangka masa 4-5 bulan dan mungkin juga sampai 6 bulan... mempunyai jaminan Money Back Guarantee bagi pelanggan yang tidak berpuas hati dengan produk ini. Best kan?
Foundation

1. Medium-Coverage Foundation & Full-Coverage Foundation, 29ml - RM60

Pilihan warna foundation
IVORY 104 IVORY 200 BEIGE 304 BEIGE 400 BRONZE 500

Medium-Cevorage Foundation sesuai utk kulit berminyak dengan perlindungan sempurna yang melembap sambil mengawal minyak selama 8 jam. Boleh digunakan begitu sahaja tanpa pressed powder.

Full-Coverage Foundation sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit normal hingga kering yang mana rasa naturalnya membekalkan lembapan selama 6 jam. Juga boleh digunakan begitu sahaja tanpa pressed powder.

2. Mineral Powder Foundation & Brush - RM135

Pilihan warna foundation

Ivory 1 Ivory 2 Beige 1 Beige 2

Warna-warna Mary Kay

1. Creme Lipstick - RM48

Pilihan warna lipstick

dusty rose pink satin shell
frosted rose amber suede garnetfrost sweet nectar

2. NouriShine Lip Gloss - RM48

Pilihan warna lip gloss

pink diamonds corel rose gold rush

lawati : http://www.marykay.com.my/

hubungi saya beauty consultant MARY KAY yg bertauliah..:)
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kelas free....tp kena la beli gak barang satu dua...

kalau bljr guna Mary Kay...pastu make-up guna cokia nyer brand...agak2 leh dapat hasil yg sama cantik tak? :D :D :D
 

leenzandaman

Junior Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
kelas free....tp kena la beli gak barang satu dua...

kalau bljr guna Mary Kay...pastu make-up guna cokia nyer brand...agak2 leh dapat hasil yg sama cantik tak? :D :D :D
bleh jerr..x de hal punyeee..hehe..buleh test dulu..pasal beli brg tu tak semestinya kene beli..kita bagi dulu peserta merasai bgaimana bestnya mgunakan produk mary kay ni..sambil blajar teknik2 makeup yg mgkin kite tak tahu sblum ni..lepas tu terpulang lerr..takde paksa2 punyee..:)cgrock
 

leenzandaman

Junior Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
minat gak nak belajar mekap ni tapi dah tau dah mesti mahal kan nak beli barang mekapnya....

ermm..ibu sejati..bagus tu klo minat nak blajar makeup..:)nak kate mahal errmm..sebenarnye tak mahal produk mary kay ni..ok saye bg contoh ye hga produk ..sgt2 berpatutan..

TIMEWISE (PRODUK ANTIPENUAAN)

1. TIMEWISE 3-IN-1 Cleanser, 127g - RM105

Cleanser yg tidak berbuih. Pilih samada normal hingga kering atau kombinasi hingga berminyak mengikut kesesuaian kulit anda. TIMEWISE 3-IN-1 Cleanser ini memberikan faedah antipenuaan yang mana ianya membersih, mengelupas & menyegarkan dalam 1 langkah. Guna 2x sehari utk hasil yang menggembirakan.

2. TIMEWISE Age-Fighting Moisturizer, 100ml - RM115

Pilih samada normal hingga kering atau kombinasi hingga berminyak mengikut kesesuaian kulit anda.
Melembap sehingga 10 jam dan memacu proses pembaharuan kulit. Menampilkan kulit yang lebih pejal, licin tanpa kedutan.

3. TIMEWISE Age-Fighting Eye Cream, 18g - RM125

9 dari 10 wanita mendapati garisan berkurangan dalam 8 minggu. Anda juga boleh!
Cream mata yang ringan yang dapat mengurangkan dengan ketara garis-garis halus & kedutan.

4. TIMEWISE Targeted-Action Eye Revitalizer, 10ml - RM150

1 produk yang dapat mengurangkan lingkaran hitam & kesembapan di bawah mata dalam masa dua minggu sahaja.
Kembalikan "keremajaan" mata anda.

5. TIMEWISE Age-Fighting Lip Primer - RM105

Bukan setakat mata sahaja yang perlukan penjagaan, bibir juga perlukannya.
Dapatkan faedah antipenuaan & keunggulan dalam 1 produk. Melawan garis halus & mencegah lipstik daripada meleleh dan menjadi comot.

Set penjagaan mata & bibir

1. Oil Make-up Remover, 110ml ~ RM60

Penanggal make-up yang bukan setakat menanggalkan make-up tetapi memelihara kulit mata kita agar sentiasa lembut. Sangat mudah untuk menanggalkan maskara.

2. Satin Lip Mask (RM45) & Satin Lip Balm (RM35), 8g

Satin Lip Mask menghilangkan kulit kering / sel-sel kulit mati di sekitar bibir & kemudian lembapkannya dengan Satin Lip Balm. Berkesan mengembalikan warna asal bibir kita. Tak percaya? Cuba sendiri & lihat hasilnya....


ok tak..ape2 pun spt dikatekan ..kelas makeup adalah percuma..tu yg best nye dgn konsep mary kay ini..tiada paksaan utk membeli..:)cgrock
 

jade

Active Member
Joined
Aug 7, 2008
Messages
1,244
Reaction score
8
Points
25
klau nak join kelas tapi x nak beli produk mary kay bole ke?
:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register