(Q & A) persoalan tentang iPhone

CG Sponsors




fariz28

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2009
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
salam semua CGrians..

saya ade persoalan ni..
saya nak beli iPhone dari melbourne..
boleh x sy gune iphone tu kat malaysia n pakai network provider malaysia([email protected]@DG)?
ade x timbul masalah compatiblility ngan ape2 or ape2 setting?
or ape2 masalah je lah..
harap kawan2 boleh tolong sy..
 
Sponsored Post

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
salam semua CGrians..

saya ade persoalan ni..
saya nak beli iPhone dari melbourne..
boleh x sy gune iphone tu kat malaysia n pakai network provider malaysia([email protected]@DG)?
ade x timbul masalah compatiblility ngan ape2 or ape2 setting?
or ape2 masalah je lah..
harap kawan2 boleh tolong sy..
Henset tuh siape pakai skrg? Klu dah unlock boleh ler.. Beli kat ebay ker.. Hati2 skrg banyak sekammer..
 

fariz28

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2009
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
Henset tuh siape pakai skrg? Klu dah unlock boleh ler.. Beli kat ebay ker.. Hati2 skrg banyak sekammer..
sy nak beli yg baru..nak kirim dari akak sy yg blja kat sane..
kite kene suruh org kedai kat melbourne unlockkan or boleh unlock kat sini je?
 

redox6464

Banned
Joined
Feb 2, 2007
Messages
2,372
Reaction score
57
Points
30
boleh ek??

skrg ni abg aku pn kje kt Perth, nt leh la suh dia belikan pastu post sini

hehe
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,308
Reaction score
1,227
Points
221
boleh ek??

skrg ni abg aku pn kje kt Perth, nt leh la suh dia belikan pastu post sini

hehe
australia ada official unlock...suruh abang atau akak ko beli yang official unlock dari sana lagi bagus daripada jailbreak....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register