Perodua Viva Sambung Bayar 2008

CG Sponsors




jazzy

Junior Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
Salam.Ada sebuah perodua Viva auto utk disambung bayar.Kaler hitam full spec.monthly 496 lagi 8thn lebih.beli bulan mei 2008.condition mcm baru.deposit 3k negotiable.Agreement disediakan.
berminat bole pm atau tinggal msg kat bwh.thanks.salam

p/s:gambar takde so jgn tanya gambar ye.kalau betul2 berminat boleh tgk kereta.condition mcm baru..
 
Sponsored Post

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
walaupon 3k d/p nego... ramai yg pikir lebih baik amik baru.. d/p rendah n dpt totally new .. apa2 pon selamat menjual/smbg bayar pada tuan tanah :D
 

kanemochi

Active Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
1,258
Reaction score
17
Points
25
walaupon 3k d/p nego... ramai yg pikir lebih baik amik baru.. d/p rendah n dpt totally new .. apa2 pon selamat menjual/smbg bayar pada tuan tanah :D
kalo x de d/p boleh gak difikirkan utk sambung bayar tapi mmg berfikir byk kali gak sbb bulanan tinggi tue, kurang RM4 jadi RM500, pas tu lagi 8 tahun lebih plak tu, satria neo pun murah lagi. dulu beli 100% loan ke?
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
496..hurmm tambah sikit monthly leh sapu myvi se manual..ape pun good luck tuan tanah :)
 

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
adehhh bleh tahan dia punyer d/payment.. skrng nie team 0 d/payment tgh mengila.. hehehhe
 

kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
walaupon 3k d/p nego... ramai yg pikir lebih baik amik baru.. d/p rendah n dpt totally new .. apa2 pon selamat menjual/smbg bayar pada tuan tanah :D
saga N line boleh dpt RM400 monthly...
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
kalau sambung bayar sajer tue...takde downpayment mesti ada yang nak...
 

nqfaq

Active Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
1,251
Reaction score
37
Points
30
aku rasa ni viva premium auto, but for 3k d/payment and RM496 8 tahun lagi....cam susah jeer....

last year stock d/payment RM750, monthly RM462 , tapi Viva Auto standard...tapi aku tak tau available lagi ke tidak, ni aku tanya 30/12/08 hari tu....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register