BTC USD 62,256.0 Gold USD 1,769.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perodua Backyard. Kereta Baru, Meh Singgah Dulu

trigger_86

Active Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,428
Reaction score
6
Points
25
Seperti tajuk, Perodua Backyard. Pada sape-sape yg berminat atau teringin atau memang nak beli kereta perodua. Disini aku menyediakan servis untuk membeli kereta perodua. Thread akan diedit dari semasa ke semasa untuk tujuan promosi.

Loan diuruskan oleh aku. Kalo rase ade kabel bank kuat atau personal banker nak buat sendiri pun boleh. Diskaun yg tertera hanya valid untuk buyer yg membuat loan sahaja.

Semua kereta telah dilengkapkan dengan AIR-BAG.

*Pada staff gomen/GLC/swasta yg ade ccris tapi tak berape teruk, boleh cube apply.
*Yg ade sangkut blacklist tapi DAH SETTLE, bole apply. tak perlu tunggu sampai 6-12 bulan utk clear.
*SAA tidak diterima
*AKPK tidak diterima
*CTOS yg tidak melibatkan BANK mcm beli motor/peti ais/perabot baru pastu tak bayar, boleh gak cube apply.
*Peratus kelulusan loan kereta bergantung pd payslip dan umur korg.
*Fresh Grad welcome.
Sesetengah model memang dah siap tinted dpd kilang.

Registration : 2013 October

Discount/Cashback :

viva elite 1.0 auto 2500
viva elite 1.0 manual 2000
viva 850 manual 2000

myvi 1.3 std auto/manual 500
myvi 1.3 SE(S-Series) auto/manual 500
myvi 1.5 SE auto/manual 500
myvi 1.5 Extreme auto/manual 1000

alza 1.5 S-Series auto/manual 500
alza 1.5 Premium auto/manual 1000
alza 1.5 advance auto/2000

ready stock. 3 hari paling cepat untuk register kereta lepas booking dibuat.

diskaun proton sila pm/call.

0133563757 - amy.
 
Last edited:
Sponsored Post

kazama

Fun Poster
Joined
Aug 4, 2011
Messages
341
Reaction score
0
Points
10
x de ke customer yg nak trade kete dia murah2?? bole surh owner direct jual,, hehehehe
 

haki

Active+ Member
Joined
Sep 30, 2011
Messages
2,758
Reaction score
2
Points
25
trade in EK4 B16A oto ngn Inspira 2.0 Executive (2.0E) bulan2 brapa TT...loan tuk 9thn..
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Kata backyard,awat skit sangat diskaun.bukan ke 30% sepatutnya
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register